• 瀏覽: 1,320
  • 回覆: 34
+2
Good job

引用:
原帖由 瘋瘋癲癲既白痴 於 2020-12-11 03:41 AM 發表

基本上國安法下已經外國政治組織同香港政治組織已經逃離香港
BLM示威者係敵人既敵人,亦即係朋友
如果比佢哋居港權,百利而沒一害
重推租置更可提升民望
何樂而不為
果班係麻煩友黎。

等於香港班黑暴著草外國,遲早都會再次搞搞震。

斯洛登呢類就可以,但係香港入境管制太鬆,係度定居可能會害左佢。

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-12-11 05:25 AM 發表
一乜國兩制 ? 正垃圾
基本法講明香港要立23條曱甴黃屍們收皮啦

支持23條

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-12-11 02:46 AM 發表
哈哈,
林鄭講得出要立23條, 即係佢連任做多一屆已經係鐵打的事實.
我一早已講咗, 前幾個特首做唔到兩屆, 阿爺非常不滿意, 所以林鄭做10年特首已毫無懸念, 弓起弓起.
刪除

黃+藍=目的已達到。
什麼事都好,一隻手係拍唔響。

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-12-11 02:46 AM 發表
哈哈,
林鄭講得出要立23條, 即係佢連任做多一屆已經係鐵打的事實.
我一早已講咗, 前幾個特首做唔到兩屆, 阿爺非常不滿意, 所以林鄭做10年特首已毫無懸念, 弓起弓起.   
佢硬得起

引用:
原帖由 末日的英犬 於 2020-12-11 02:10 AM 發表
自《港區國安法》實施後,美國先後3次公布制裁中港官員,其中本周美方以取消4名民主派立法會議員資格為由,公布制裁14名全國人大副委員長。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201210/413699759925104640162847.jpeg/y1j-WaCX5vSC_2Q6wX97jOoHk2ITiNpy-YgjI_mIIyM

作為首輪被 ...
快啲️馬

國有國法,家有家規,國法有了,家規都等了20幾年!

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-12-11 07:06 AM 發表

果班係麻煩友黎。

等於香港班黑暴著草外國,遲早都會再次搞搞震。

斯洛登呢類就可以,但係香港入境管制太鬆,係度定居可能會害左佢。
贊同,
攪事的人,背後各有不同目的,只是行為相同,都唔係一班好人。香港無需要收容外國人。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]