• 瀏覽: 1,602
  • 回覆: 29
應該全球通輯該批丹麥人

引用:
原帖由 tri333 於 2020-12-10 09:26 AM 發表

外國人真係冇誠信㗎,呢個係我細細個已經學懂
我細細個被媒體誤導,相信西方國家係文明自由善良國家,人越大越發覺原來朝相反方向,直頭可以用恐怖國家嚟形容。

黃狗曱甴最叻叫警謊,即係誠實好撚重要啦!咁智瘋好撚誠實嗎請問?

人無恥者無敵

你叫聞鼠擋主食胡塗偉情何以堪

許智峯係咪太天真,信呢個丹麥人幫手。 而家爆晒料出嚟,用假文件欺騙法庭,可以入多一條罪。

查實外國人有咩理由要幫佢? 人地都係兩頭蛇,而家係度食花生。

可恥,大話精

老千

證明香港黑棺勾結到外國勢力

引用:
原帖由 香港地盤佬 於 10-12-2020 10:01 AM 發表
冇找尾數,爆佢大獲?
呢單野係互相利用姐
許智峯要走佬,要靠外國政棍聯手做戲才似模似樣
丹麥政棍要撈拯救民運人仕的光環,所以事後一定要煲大佢,爆哂所有細節出來
依家許智峯成功走佬,但預左呢世人唔可以再踏足香港

引用:
原帖由 霏菲飛 於 10-12-2020 10:15 AM 發表
又話齊上齊落煲底見,宜家玩到虛假行程著草,累到手足無得保釋,周庭BB度日如年。。
佢地不入地獄,唔通要我入地獄咩?
總要有人為革命犧牲架
過兩日許智峯會寄聖誕咭去監獄俾周庭BB

許智瘋一d都唔傻,而且心機好重。
呢幾個月一直做戲,背後策劃冚家著草,人前人後一個樣。
只要睇見白鴒黨濕9偉由死撐到事後果副濕9無知表情,應該真係堅唔知。

許智瘋講到自己逼於無奈先冚家著草,因為自己有家爺仔乸要照顧。
到底係手足冇家人,還是手足家人條命唔值錢?
最嘔心係佢著草後還叫手足繼續送頭,光復之日等佢返黎領光環,
滿口謊言,貪生怕死,原來呢d就叫時代革命

引用:
原帖由 cwbguy 於 2020-12-10 12:49 PM 發表

呢單野係互相利用姐
許智峯要走佬,要靠外國政棍聯手做戲才似模似樣
丹麥政棍要撈拯救民運人仕的光環,所以事後一定要煲大佢,爆哂所有細節出來
依家許智峯成功走佬,但預左呢世人唔可以再踏足香港
丹麥最後一定會知道係被人利用,

引用:
原帖由 kelvin167 於 2020-12-10 01:37 PM 發表
許智瘋一d都唔傻,而且心機好重。
呢幾個月一直做戲,背後策劃冚家著草,人前人後一個樣。
只要睇見白鴒黨濕9偉由死撐到事後果副濕9無知表情,應該真係堅唔知。

許智瘋講到自己逼於無奈先冚家著草,因為自己有家爺仔乸要照顧。
到底係手足冇家人,還是手足家人條命唔值錢?
最嘔心係佢著草後還叫手足繼續送頭,光復之日等佢返黎領光環,
滿口謊言,貪生怕死,原來呢d就叫時代革命
不過實有死忠fan 支持

丹麥政界協助非法潛逃

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]