• 瀏覽: 2,318
  • 回覆: 25
看來國軍的統領真係大陸來就投降,而岸統一,根本不用見兄弟相殘,見血收場

但民進黨唔批,看來似剝了國軍指揮權交予美國統領,民進黨要徹底賣台,要台灣人血流成河,可惡!

https://youtu.be/Rc9uxVZ-WvE進入香討影片區

看來兩岸可真要兵戎相見了。

引用:
原帖由 花花AMAY 於 2020-12-9 03:14 PM 發表
美軍系正規軍,台軍就系民夫,果然台軍當皇協軍更順手一些
民進黨啦擺明就知國軍諗住議和,接受和平統一,所以撤去國軍統領的權,由美軍統領,軍令如山,就可迫國軍出戰,到時血流成河,死的就係台灣同胞,但費就美軍同民進黨分,好賤格囉!

其實大陸一黎就在8月攻台,唔俾民進黨有機部署及勾結美軍來變陣,那時會比現今的阻力少得多!

唔明當時大陸會忘了兵貴神速這幾個字!如今國軍死真係被推出去死,流血的始終是中國同胞

菜英文通番賣國,真係人人得而誅之!

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-12-9 03:05 PM 發表
看來兩岸可真要兵戎相見了。
最慘國軍今次真係俾美國推出去死!那一方死的都係中國人,得益的就只有美國!

好卑鄙的漢奸民進黨!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-12-9 04:22 PM 發表

民進黨啦擺明就知國軍諗住議和,接受和平統一,所以撤去國軍統領的權,由美軍統領,軍令如山,就可迫國軍出戰,到時血流成河,死的就係台灣同胞,但費就美軍同民進黨分,好賤格囉!

其實大陸一黎就在8月攻台,唔俾民進黨有機部署及勾結美軍來變陣,那時會比現今的阻力少得多!

唔明當時大陸會忘了兵貴神速這幾個字!如今國軍死真係被推出去死,流血的始終是中國同胞

菜英文通番賣國,真係人人得而誅 ...
賣國?佢幾時出賣日本? 何來賣國!  人地大大聲講左吾係中國人 賣咩國?  係台灣島d南島裔人岸鳩者!  我吾覺台灣島有中國人居住!

岸鳩到叫岩守正男  係漢奸   李登輝幾時講過自己係漢人  中國人?  漢咩奸?

真的假的哦  

中國還不打算 武統嗎  
這都忍嗎 

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-12-9 01:58 PM 發表
看來國軍的統領真係大陸來就投降,而岸統一,根本不用見兄弟相殘,見血收場

但民進黨唔批,看來似剝了國軍指揮權交予美國統領,民進黨要徹底賣台,要台灣人血流成河,可惡!

https://youtu.be/Rc9uxVZ-WvE
國共內戰2.0

引用:
原帖由 freeyauchan 於 2020-12-9 07:37 PM 發表
岸鳩到叫岩守正男  係漢奸   李登輝幾時講過自己係漢人  中國人?  漢咩奸?
岸鳩好似係你喎,認個死咗的?

台灣得佢一個被日軍強姦的後裔?即係雜種?佢代表民進黨,但唔代表台灣!

奴才君

做漢奸咁賤格,當然唔敢及冇面目認係中國人啦!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-12-10 02:06 PM 發表

岸鳩好似係你喎,認個死咗的?

台灣得佢一個被日軍強姦的後裔?即係雜種?佢代表民進黨,但唔代表台灣!
好混亂呀

究竟係美帝從大日本帝國手上奪取台灣係邪惡?
定大日本帝國繼續台灣統治係邪惡?

引用:
原帖由 paoon 於 2020-12-10 02:13 PM 發表

好混亂呀

究竟係美帝從大日本帝國手上奪取台灣係邪惡?
定大日本帝國繼續台灣統治係邪惡?
亂就跟大家學嘢!

日本當時已被中國軍在1945年打走趕出台灣,何來,美國?

反而美國想幫日本霸佔中國釣魚臺就真!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]