• 瀏覽: 3,807
  • 回覆: 33
林鄭月娥自己的錯誤
罷免是選擇
X痛鞠躬落台也可
1次性交人是選擇
修例不包括送中是選擇
及早撤回條例是選擇
搞出違憲國安法
只是為她攬著警黑爛仔擦屁股

漁港真多低B仔...

林鄭選擇了暴力

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-9 09:32 AM 發表
林鄭月娥自己的錯誤
罷免是選擇
X痛鞠躬落台也可
1次性交人是選擇
修例不包括送中是選擇
及早撤回條例是選擇
搞出違憲國安法
只是為她攬著警黑爛仔擦屁股
>>搞出違憲國安法

你又扮釋法權威。

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-9 10:16 AM 發表
林鄭選擇了暴力
low B

林鄭選擇了很多:明日大嶼、疫情處理 ......................
對付破壞香港社會的暴徒廢柴,林鄭選擇了暴力(合理合法,不是低 B 的違法達義)是對的。

引用:
原帖由 cortet 於 2020-12-9 10:22 AM 發表

>>搞出違憲國安法

你又扮釋法權威。
事實佢自己要不斷用呢啲4字詞解話
已經係唔專業心虛表現

引用:
原帖由 cortet 於 2020-12-9 10:28 AM 發表

low B

林鄭選擇了很多:明日大嶼、疫情處理 ......................
對付破壞香港社會的暴徒廢柴,林鄭選擇了暴力(合理合法,不是低 B 的違法達義)是對的。
根據終審庭警暴案判詞係違法
政治上亦令香港史無前例撕裂
比以前左派國民黨時代更甚
兩岸國際翻天1國兩制破產和平統1無望
完全係因為佢個人政治錯誤

好端端香港特區位置就算出公文喊句中華民國也不違反92共識1中各表
現在1國兩制示範單位假裝修穿煲,詹sir明哥都話搵笨唔合格
大好勢頭因有人急著獻媚呀茂整餅拆防火牆變成無端冧市
民進黨美帝軍工表示感謝赤共變臉國民黨都冇回頭

去司法覆核啦笨七.

仲有你記住同等入冊果班黑暴講.

自己個位識執生幫助國家就應該唔問做咗先
係賤婢精仔擦鞋叻唔切過猶不及搞喎晒檔攤

黃絲蠕蟲遲早神經錯亂。
中央對香港行駛全面管治權,必將越來越積極。
23年來的事實已經證明,港人無能力治港,根本沒有魄力和能力。
再者,中國的制度自信越來越強,2047年回復一國一制的可能性越來越大。
現在逐步向一國一制邁進也是必然進程。
真心規勸:黃絲蠕蟲能滾的,趕緊滾,不然真的會發瘋的。

引用:
原帖由 robin09 於 2020-12-10 10:01 AM 發表
黃絲蠕蟲遲早神經錯亂。
中央對香港行駛全面管治權,必將越來越積極。
23年來的事實已經證明,港人無能力治港,根本沒有魄力和能力。
再者,中國的制度自信越來越強,2047年回復一國一制的可能性越來越大。
現在逐步向一國一制邁進也是必然進程。
真心規勸:黃絲蠕蟲能滾的,趕緊滾,不然真的會發瘋的。
打著紅旗反紅旗
台獨份子多謝你
已廣傳

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-10 03:52 PM 發表

打著紅旗反紅旗
台獨份子多謝你
已廣傳
台獨蛙只有跳海一條路,

班暴徒同政棍違憲巔覆國家嗰陣有唔見樓主出聲,
到香港又殘又爛,特首同中央力挽狂瀾嗰陣樓主先跳出嚟扮正義...

引用:
原帖由 貓男 於 2020-12-10 04:31 PM 發表
班暴徒同政棍違憲巔覆國家嗰陣有唔見樓主出聲,
到香港又殘又爛,特首同中央力挽狂瀾嗰陣樓主先跳出嚟扮正義...
呢個講法係言過其實
黨史上用過呢招好多次
當年我都話689上立會插《學苑》係屎忽痕

主題標籤 #林鄭月娥
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]