• 瀏覽: 756
  • 回覆: 13
近日網上流傳一段影片,片中人以打火機灼燒一雀鳥頭頸,導致其面部出現水泡悲鳴。警方今日(8日)交代案情,指調查後於元朗一個住宅單位以涉嫌殘酷虐待動物罪拘捕一名17歲男子。警方指殘酷對待動物屬嚴重罪行,一

呢個優秀細路,唔夠警察打,就走去欺負弱小動物

新聞來源連結:

https://skypost.ulifestyle.com.h ... 火機燒眼 元朗17歲青年涉虐待動物被捕

甴曱唔係人.

嘩!!!勁變態!!!過多幾年分分鐘什麼人肉叉燒包!!!灶底藏屍!!!雨夜屠夫!!!尼D人一定要重判!!!

國安法後,班黑暴無處發洩,搞到多咗好多虐畜案,真係陰公

巴士司機話要撞貓狗, 呢個又燒鳥....
香港仲有無得救?

引用:
原帖由 今天熱情的作業 於 2020-12-8 08:35 PM 發表
國安法後,班黑暴無處發洩,搞到多咗好多虐畜案,真係陰公
貓, 狗, 牛, 羊.......
今次到雀仔.
痴線.

暴動打開了曱甴的潘朵拉盒子,
無得暴動, 又收唔到手,
唯有向小動物發洩.

遲下可以加入黑狗隊

引用:
原帖由 快樂迪迪尼員工 於 2020-12-8 08:34 PM 發表
嘩!!!勁變態!!!過多幾年分分鐘什麼人肉叉燒包!!!灶底藏屍!!!雨夜屠夫!!!尼D人一定要重判!!!
仲記唔記得反國教傑青周凱亮肢解老豆老母塞雪櫃?

對人行私刑,起碼需要十個八個人。
對小動物行私刑,一個人就足夠。

引用:
原帖由 今天熱情的作業 於 2020-12-8 08:25 PM 發表
近日網上流傳一段影片,片中人以打火機灼燒一雀鳥頭頸,導致其面部出現水泡悲鳴。警方今日(8日)交代案情,指調查後於元朗一個住宅單位以涉嫌殘酷虐待動物罪拘捕一名17歲男子。警方指殘酷對待動物屬嚴重罪行,一

https://resource01-proxy.ulifestyle.com.hk/res/v3/image/content/2820000/2823281/4bb29cfd-6668-48a7-9601-6abc2d8584c5_1024.jpg
唉!我見到呢段新聞都唔敢貼。
我心中黃絲唔係仆街成咁架嘛 。。

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-12-8 08:40 PM 發表
遲下可以加入黑狗隊
追捕黑曱甴!!!!

燒人兇徒就是就樣練成的

曱甴死撚左去啦,汽油彈掟唔到人就走去燒小動物

曱甴毫無人性
分分鐘係因姦不遂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]