• 瀏覽: 4,422
  • 回覆: 35
  • 追帖: 1
+2
美股3萬點, 會唔會將D錢買晒基金, 所以冇現金呀?

500美金=4000港紙左右!咁都無仲衰過mk班古惑仔

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-12-8 05:43 PM 發表
82% 人連 500 美金都無??
唔係窮成咁呀??
不過唔打緊啦,有滿滿嘅民主價格。

外國傳媒報道,最近由創 ...
有咩咁奇,大把死鬼喺櫃員機排隊攞幾十蚊...屌.

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-12-8 05:43 PM 發表
唔係窮成咁呀??

現金佢哋真係冇可唔可以碌卡啊

可以爭住先

引用:
原帖由 我愛四版 於 2020-12-8 07:20 PM 發表
影片

是心智問題,定係政治問題
2樣都係

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-12-8 17:43 發表
唔係窮成咁呀??

點解中國人有錢, 因為中國人習慣儲蓄
而美國人, 佢地習慣用信用咭, 睇美劇都知去油站便利店都係用咭嘅
習慣咗先使未來錢, 個戶口有幾都唔知, 拎唔出500蚊美金都唔出奇
而且係侵侵留比拜燈大師嘅禮物, 咪等佢拆禮物囉

先洗未來錢的國度, 人民能拿岀500美元已經很難得

係500美元,唔係3900美元

引用:
原帖由 我愛四版 於 8-12-2020 07:20 PM 發表
影片

是心智問題,定係政治問題
支持! Free your face, burn your mask !  

民主可餐肚,你識咩丫

揸晒股票啫,係噉升所以死都唔放,緊急支出就借錢好過,所以死都印錢撐股票,否則即時亡國。

其實美國人民係墮進了洞穴寓言已失去創意思想。

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2020-12-8 05:44 PM 發表
咁點撐澳洲紅酒!?
美紙要印,多多都有

尾國佬最叻先洗未來錢,國債都計劃將年期由十年二十年,改為五十同一百年,意味債台高築既尾國開始還利息都有困難,要將國債年期拉長

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2020-12-8 05:44 PM 發表
咁點撐澳洲紅酒!?
3900足夠買很多支澳洲紅酒

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]