• 瀏覽: 16,943
  • 回覆: 241
+16
警方去年萬聖節晚上在中環蘭桂坊一帶進行人群管理期間,一名女子被指用雷射筆照射一名高級督察的眼一秒後被拘捕,她否認襲警、非

東區終於有返一個正常法官

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201208/bkn-20201208155332796-1208_00822_001.html

又中一隻曱甴乸

弓起晒

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-12-8 04:27 PM 發表
元朗白衣人向同1個路人鞭背⋯都不只7分鐘:😏😏皮開肉爛官又可點斥
優秀?

隻雌性曱甴好惡毒,警務人員除暴安良啫,唔駛去整盲人隻眼啊!

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-12-8 04:27 PM 發表
元朗白衣人向同1個路人鞭背⋯都不只7分鐘:😏😏皮開肉爛官又可點斥
皮蛋仔.......系唔系俾元朗籐條鞭到傻咗?

打爛喜茶鋪面 判社服 呢個用雷射筆就判7個月

有無發覺,專門放生果幾大法官,小好多案審。。所以都唔系奈唔何佢地,只系政府唔想做出面,影響法律。。其實內部肯定有計

罪有應得。又一弱智女暴徒。

引用:
綠柳江, 證明左係黑社會入去攪事lor
黑社會大佬老婆同人食飯姐, 咁都比佢打啦

引用:
同一日係龍和被人私了燒車嘅貨車司機拉到人未?同毀中聯辦警方用左幾多分鐘到場驅散,有拉到幾多人?

引用:
有D咁嘅事, 個路人著乜衫, 點解比人打?

定系突然變路人.

引用:
原帖由 daniel_mk2 於 2020-12-8 04:39 PM 發表
打爛喜茶鋪面 判社服 呢個用雷射筆就判7個月
呢個就係唔同法官嘅分別

印巴婆錢禮死咗去邊

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]