• 瀏覽: 5,522
  • 回覆: 77
引用:
原帖由 劉婕 於 2020-12-9 12:51 PM 發表

曱甴遊花園
是大6曱甴兜圈廻避吧

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-8 12:33 PM 發表

赤共你唔批評?
你哋啲小國民有乜嘢可以做?
那日本口中的中華民國支那豬可不可批評???

引用:
原帖由 freeyauchan 於 2020-12-9 12:55 PM 發表

咩撚叫小國?  全球二十幾億中國人  中國境內14億  咁叫小國?地球上為一歷史文化相傳5千年 從未簡斷   自家文化 吾使偷吾使搶! 你睇完醫生先來鳩吹
係話你地小國民呀~
我知你地係剽竊大國~
你自己唔知架?

引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-12-9 01:07 PM 發表

黑暴破壞唔係犯法?燒人無違法?
叛國係應該?
假法治真獨裁,你講緊美國?定澳洲?
如果真獨裁你還可在此發言?
美國一名護士在網上發放真實確診數字都被人抄家收電腦及手機,呢啲就真獨裁啦。。。

好了,在下最後一次覆你了,像你如此身為華人而反華叛國人士,真的不恥與之交談。。。
在港的反自己袓國蛆蟲們看清楚吧!
今天的中國無論你哋啲反賊承認也好,不承認也好,無論在經濟及科技應用及民生,都超越歐美是不爭 ...
東拉西扯做咩呢~
陳秋實成年了~
莫講話罪名唔知
人都唔知去咗邊

引用:
原帖由 kingchan75 於 2020-12-9 01:37 PM 發表

那日本口中的中華民國支那豬可不可批評???
各國都可以批評自己政府

引用:
原帖由 kinwaing 於 2020-12-8 10:11 發表
youtube.com/watch?v=5u0EHfj97dl , 其實香港特首應該不是香港權力最大的那個,法官才是吧,根本沒無王管!
言之有理,香港冇任何第三方可以監督制衡法官機制,換句話講特首被行會立法會以至人大制約,警隊有警監會制約,邊個制衡法官難道法官唔係人唔會出錯定係錯咗都冇王管,好似醫務委員會咁自己查自己,錯咗拍大腿

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-9 10:58 AM 發表
大家好BUY嘅外國專家講嘢了

武漢肺炎|遭華扭曲指病毒源自意國 德科學家:令人心煩

德國生物科學家凱庫勒。(資料圖片)

北京近日企圖清洗全球武漢肺炎疫情源頭的惡名,幾乎是見蓬插針,極盡扭曲之能事。內地官媒早前就借德國生物科學家、哈雷市生物安全研究所所長凱庫勒(Alexander Kekulé)之名,指武漢肺炎病毒起源於意大利,還刊出他的照片,再加上還「中國清白!」的大標 ...
睇過真正既國內媒體報導就知係美媒扭曲,再用佢地扭曲既講法去問返德國科學家,之前有個意大利科學家都係咁

事實上國內報導冇講過美媒口中的「意大利是武漢炎病毒發源地」

附國內報導: http://cn.chinadaily.com.cn/a/202011/30/WS5fc44108a3101e7ce9732460.html

你既指控只證明美媒如何抹黑中國

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-12-8 21:58 發表

最好笑係佢一唔夠人講, 會跳哂制亂9up.
佢就係新聞版咁樣,被版主ben咗幾個account,所以要踎係時政版,啱先有個account又被永禁

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-9 01:33 PM 發表

是大6曱甴兜圈廻避吧
毒果粉遊花園

每日一毒果,智慧都低左

引用:
原帖由 starr 於 2020-12-9 03:13 PM 發表

睇過真正既國內媒體報導就知係美媒扭曲,再用佢地扭曲既講法去問返德國科學家,之前有個意大利科學家都係咁

事實上國內報導冇講過美媒口中的「意大利是武漢炎病毒發源地」

附國內報導: http://cn.chinadaily.com.cn/a/202011/30/WS5fc44108a3101e7ce9732460.html

你既指控只證明美媒如何抹黑中國
真正大6媒體就梗係話全世界都扭曲得大6媒體係真相啦
又要挖空心思想盡說法甩鍋屈人,事後仲要唔認,兩者異曲同工昭昭明證見到係邊個放臭屁

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-9 09:02 AM 發表

coz你們害怕
小弟1矢中的
你們根本冇得駁
只能憑特權不斷人身攻擊
無得駁經常轉移話題果個係你喎,思覺失調早D 去醫

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-9 06:33 PM 發表

真正大6媒體就梗係話全世界都扭曲得大6媒體係真相啦 :s ...
你自己去睇國內報導,邊度有好似紐時咁講

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-12-8 12:37 PM 發表

澳洲L喺阿富汗殘殺平民你又唔批評?
唔駛講到咁遠
叫佢地批評果個有兩個老婆 造假干預美國大選 又恐嚇記者妨礙新聞自由 嘅所謂虔誠教徒嘅死監躉 呢班啲黃色物體都扮睇唔到
佢地寧願focus喺黃色天使選港姐出軌害死個情緒病手足 都唔敢批評金主
黃色物體講道德講正義本身就好諷刺

引用:
原帖由 平常的人 於 2020-12-9 02:22 PM 發表

言之有理,香港冇任何第三方可以監督制衡法官機制,換句話講特首被行會立法會以至人大制約,警隊有警監會制約,邊個制衡法官難道法官唔係人唔會出錯定係錯咗都冇王管,好似醫務委員會咁自己查自己,錯咗拍大腿
醫委會都有釘牌 雖然少
青天大老爺先屈機 就算講原審官犯左原則上嘅錯 就算原審官無理拒絕檢控申請扣留護照
人地唔會有咩刑責 亂判仲可以調post變相升官
而黃絲仲可以吹個神邏輯話冇水晶球邊個知個犯會潛逃 所以咪要扣護照囉 呢班人你講佢唔明㗎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]