• 瀏覽: 3,161
  • 回覆: 60
  • 追帖: 1
香港文匯報訊(記者  鄭治祖)由全國政協副主席梁振英牽頭成立的「803基金」,對兩宗近日發生的黑暴、「港獨」案件懸賞150萬元,包括就上月中文大學畢業禮中有人參與未經批准集結和煽動分裂國家行為,懸賞100萬元鼓勵市民舉報有關人等,及就本月1日有人用9枚汽油彈襲擊警察遊樂會懸賞50萬元,鼓勵市民提供製造、貯藏、運送或使用汽油彈資料(見圖)。

梁振英懸紅百萬緝中大「獨人」。。。梁生呢次好波,中文大學畢業禮中有人參與未經批准集結和煽動分裂國家行為及本月1日有人用9枚汽油彈襲擊警察遊樂會,呢批人渣在香港咁困難時刻還出來攪亂社會,捉到這批曱甴真的要重判他們不可

新聞來源連結:
https://www.wenweipo.com/a/202012/08/AP5fce9302e4b0d6c5063c1ef1.html

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-12-8 09:36 AM 發表

香港文匯報訊(記者  鄭治祖)由全國政協副主席梁振英牽頭成立的「803基金」,對兩宗近日發生的黑暴、「港獨」案件懸賞150萬元,包括就上月中文大學畢業禮中有人參與未經批准集結和煽動分裂國家行為,懸賞100萬元鼓勵市民舉報有關人等,及就本月1日有人用9枚汽油彈襲擊警察遊樂會懸賞50萬元,鼓勵市民提供製造、貯藏、運送或使用汽油彈資料(見圖)。

https://dw-media.wenweipo.com/dams/wwpproduct/image/202012/08/5fce8887e4b08bb99125d9a6.jpg
這錢好容易拿到手,可惜我唔系香港人

回覆 引用 TOP

督完可以過肥年、呢班港獨生死狗緊!!!

做人要有決心要有恆心,

回覆 引用 TOP

CY好野

賣港賊-公文袋(訟棍), 白鴿黨(政棍), 大種乞丐爛仔黨(瀉民),爛果報!
賣港賊佳積- 外傭案, 港珠澳, 雙非, 美國佬爛果比幾千萬你地亂港
今年一定踢走民主霸權! 踢走賣港賊!

回覆 引用 TOP

哈哈,可惜我唔知。

回覆 引用 TOP

暴大曱甴依家一定又驚又喜,又想篤灰拿獎金,又驚被篤無仇報,CY真係勁!

手足係醒目嘅就快手篤灰

回覆 引用 TOP

可惜我唔知

我一句都唔會回個腦裝屎既黃垃圾。
一來我一秒都唔想浪費比你地,二來我怕污糟。
曱甴請躝遠d,謝謝!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 becktoria 於 2020-12-8 09:58 AM 發表

暴大曱甴依家一定又驚又喜,又想篤灰拿獎金,又驚被篤無仇報,CY真係勁!
其實香港前程是可悲的,一個社會投資咁多及寄望在大學生身上,但換來是大規模學生是反社會思想

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-12-8 10:09 AM 發表

其實香港前程是可悲的,一個社會投資咁多及寄望在大學生身上,但換來是大規模學生是反社會思想
撥亂反正中, 俾D時間.

那些人易被煽動, 也易被改好, 因為較蠢!

黃色經濟圈只講錢,CY好波

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 becktoria 於 2020-12-8 10:12 AM 發表

師兄也說得對,好多學生無知而易被煽動,所以目前中央要大力打謝所有煽動頭目黃媒黃政棍黃教師,通通要拉入監倉

引用:
原帖由 becktoria 於 2020-12-8 09:58 AM 發表

所以曱甴要鬥快篤,篤灰熱線good 執輸行頭慘過敗家

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 becktoria 於 2020-12-8 10:12 AM 發表

果 d 大學生咁蠢,點算?

回覆 引用 TOP

CY好波👍

回覆 引用 TOP

主題標籤 #梁振英
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]