• 瀏覽: 4,213
  • 回覆: 34
Marsha Blackburn. 美國Republican 參議員

尼條賤婦

有沒有發現文化光譜愈接近西方的人會愈討厭中國大陸?

母猴子嘛,很正常。
美國也有人的,並不全是猴子。

引用:
原帖由 萬家長長腳指 於 2020-12-7 09:59 PM 發表
Marsha Blackburn. 美國Republican 參議員
我歷史差
5千年前係咪我唔清楚

美國無恥政棍, 一向都係狗眼睇人低.

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-8 11:19 AM 發表

我歷史差
5千年前係咪我唔清楚
歷史差好沒有問題,做人一定要有分開是非黑白能力。美國人大部分是好人,但係好人做吾到政客。美國搞政治的大部分是人渣。表表者是Trump

引用:
原帖由 萬家長長腳指 於 2020-12-8 12:47 PM 發表

歷史差好沒有問題,做人一定要有分開是非黑白能力。美國人大部分是好人,但係好人做吾到政客。美國搞政治的大部分是人渣。表表者是Trump
你講去邊?
奧巴馬係人渣?列根係人渣?
Trump點解係人渣?
Trump成功叫赤共降低關稅
打擊單邊保護主義
赤共唔係咁講嘅咩?

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-8 02:40 PM 發表

你講去邊?
奧巴馬係人渣?列根係人渣?
Trump點解係人渣?
Trump成功叫赤共降低關稅
打擊單邊保護主義
赤共唔係咁講嘅咩?
黑馬在任八年,空襲炸咗七個國家,死傷以數十萬計,大部份係平民,例如為咗殺一個未經審判定罪嘅所謂孔布份子,一個飛彈打落人地個婚禮度,死傷幾百人,從來唔駛道歉.

佢地外交關係委員會有公佈佢嘅投彈數目.單係佢卸任嗰年就 26171個,圍起每個鐘掟三個炸彈.
唔掟落你個頭炸斷你碌尻,你咪當佢係聖母咁拜囉.

https://edition.cnn.com/2014/09/ ... a-bombed/index.html
https://www.cfr.org/blog/how-man ... ed-states-drop-2016

引用:
原帖由 SilverHaze 於 2020-12-8 03:10 PM 發表

黑馬在任八年,空襲炸咗七個國家,死傷以數十萬計,大部份係平民,例如為咗殺一個未經審判定罪嘅所謂孔布份子,一個飛彈打落人地個婚禮度,死傷幾百人,從來唔駛道歉.

佢地外交關係委員會有公佈佢嘅投彈數目.單係佢卸任嗰年就 26171個,圍起每個鐘掟三個炸彈.
唔掟落你個頭炸斷你碌尻,你咪當佢係聖母咁拜囉.

https://edition.cnn.com/2014/09/23/politics/countries-obama-bombed/index.html
支持嚴正執法
炸南斯拉夫領事館果次咪道咗歉囉
點解塔利班阿蓋達又唔為911道歉?
赤共又唔為67輸出顏色革命恐怖襲擊道歉?
林彬北角姊弟沙頭解警察妻小父母可能尚在人間
要道歉就趁快,唔好淨係要人睇你頒大紫荊俾楊光
定淨係要美帝道歉,自己就永不道歉?

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-8 04:06 PM 發表

支持嚴正執法
炸南斯拉夫領事館果次咪道咗歉囉
點解塔利班阿蓋達又唔為911道歉?
赤共又唔為67輸出顏色革命恐怖襲擊道歉?
林彬北角姊弟沙頭解警察妻小父母可能尚在人間
要道歉就趁快,唔好淨係要人睇你頒大紫荊俾楊光
定淨係要美帝道歉,自己就永不道歉?
我同你講黑馬,
你同我講赤共 ?
依家玩緊對對聯呀 ?

引用:
原帖由 SilverHaze 於 2020-12-8 04:37 PM 發表

我同你講黑馬,
你同我講赤共 ?
依家玩緊對對聯呀 ?
赤共射咗幾多炮彈入南韓印度越南?
而且應該係狂轟濫炸果隻

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-8 04:40 PM 發表

赤共射咗幾多炮彈入南韓印度越南?
而且應該係狂轟濫炸果隻
唔識歴史學人講史,食屎啦 !
尾軍戰機屢犯中國領空,轟炸中國領土丹東.中國多次警告對方收手不果.中國政府最後應朝鮮政府請求而出兵,有理有節 !
中印之戰,中越之戰,皆因對方越境殺人挑釁在先,中國亦事先警告對方收手,有所謂「莫謂言之不預」金句.先撩者賤,打死冇怨.平民應向自己窮兵黷武之政府取回公道.
黑馬轟炸之七國,有邊個有入侵過佢 ? 炸玖壹壹尐人係沙地人,又唔見黑馬炸沙地 ?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]