• 瀏覽: 4,212
  • 回覆: 34
引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-8 02:40 PM 發表

你講去邊?
奧巴馬係人渣?列根係人渣?
Trump點解係人渣?
Trump成功叫赤共降低關稅
打擊單邊保護主義
赤共唔係咁講嘅咩?
這樣的討論是沒完沒了。回歸主題,那個美國員Marsha說中國人五千年都是偷呃拐騙盜賊,你認為是正確?有證據嗎?

引用:
原帖由 SilverHaze 於 2020-12-8 05:02 PM 發表

唔識歴史學人講史,食屎啦 !
尾軍戰機屢犯中國領空,轟炸中國領土丹東.中國多次警告對方收手不果.中國政府最後應朝鮮政府請求而出兵,有理有節 !
中印之戰,中越之戰,皆因對方越境殺人挑釁在先,中國亦事先警告對方收手,有所謂「莫謂言之不預」金句.先撩者賤,打死冇怨.平民應向自己窮兵黷武之政府取回公道.
黑馬轟炸之七國,有邊個有入侵過佢 ? 炸玖壹壹尐人係沙地人,又唔見黑馬炸沙地 ? :smi ...
呢個只係你地自己說法
有咩證據?
911梗係郁佢阿富汗~
唔通佢搵隻黑鬼嚟就炸非洲
搵個英國傻佬嚟又去炸英國咩~

引用:
原帖由 萬家長長腳指 於 2020-12-8 05:44 PM 發表

這樣的討論是沒完沒了。回歸主題,那個美國員Marsha說中國人五千年都是偷呃拐騙盜賊,你認為是正確?有證據嗎?
我咪講咗我歷屎差
唔知5千年前係咪囉

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-8 14:40 發表

你講去邊?
奧巴馬係人渣?列根係人渣?
Trump點解係人渣?
Trump成功叫赤共降低關稅
打擊單邊保護主義
赤共唔係咁講嘅咩?
死仔日日想老豆早的死????

引用:
原帖由 萬家長長腳指 於 2020-12-8 12:47 PM 發表

歷史差好沒有問題,做人一定要有分開是非黑白能力。美國人大部分是好人,但係好人做吾到政客。美國搞政治的大部分是人渣。表表者是Trump
你錯了,民主國家,什麼人領導政府,人民是責無旁貸

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-8 07:19 PM 發表

我咪講咗我歷屎差
唔知5千年前係咪囉
原來系傻嘅,嘥氣

引用:
原帖由 雨點子 於 2020-12-8 07:45 PM 發表

死仔日日想老豆早的死????
95搭8

引用:
原帖由 萬家長長腳指 於 2020-12-8 08:33 PM 發表

原來系傻嘅,嘥氣
GG為GG, 不G為不G
唔通學你地亂咁up?

who care this poor guy

引用:
原帖由 萬家長長腳指 於 2020-12-8 08:33 PM 發表

原來系傻嘅,嘥氣
樓主你咁好心機,同只智障畜生講咁多道理,佩服。

佢又講得無錯喔

引用:
原帖由 )毅進仔( 於 2020-12-8 09:48 PM 發表
佢又講得無錯喔
心理學家分析:智障畜生眼中個個都係智障畜生,因為佢哋唔想比人睇小。

引用:

原來系傻嘅,嘥氣
哈哈  都冇人理個精神有問題架人  得你解釋!  但冇用精神病原則上冇藥醫!  美國政客講野係強盜原則!  例如  美國試射慧星冇問題   俄羅斯試射慧星就對全球慧星有威脅!   美國擁有12首航母 冇問題   中國整2首航母 就威脅到美國!  原則上美國人講野   你有機會問返佢  佢係答你吾到!

你有機會問下 配落西  在美國發生的  最美麗風景線  點解要出美軍!  睇下佢點答你!    白人知相本身就比黑人更蠢 從來吾諗後果    只想眼前利益!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]