• 瀏覽: 4,417
  • 回覆: 22
普京曾警告安賠,如攪核武或軍事大動作就會核平日本,

日本你夠膽咪玩嘢囉,小心有命訓覺,冇命起身!

最乸憎日本仔殺中國人3千5百萬,仲係殘殺都唔道歉,報應會來的!

看日本的海軍力量遠不及中俄,
就算美國的海軍力量,中國艦隻數量多過你,計噸位數  中加俄 同你美國比膊,論核彈量俄羅斯多過你老美,加上中國核武,美國會下家產,

而且美國隔咁遠,想救你都無能為力,你日本根本冇能力狐假虎威!

美國不想日俄有談判機會,大力煽風點火

如果日本奪取千島群島, 中國就即刻奪回釣魚台!

都系蘇聯佬夠魄力

引用:
原帖由 SkyBlue2046 於 2020-12-8 12:42 AM 發表
咪傻啦!
釣魚臺一向都係中國架啦唔洗出手都係你架,人地點改名都無用就係咁解囉!
一但出得手,緊係同俄仔平分佢半個小日4島啦!

引用:
原帖由 bronze18man 於 2020-12-8 01:38 AM 發表

咪傻啦!
釣魚臺一向都係中國架啦唔洗出手都係你架,人地點改名都無用就係咁解囉!
一但出得手,緊係同俄仔平分佢半個小日4島啦!
同意,根本在明史都記載了釣魚臺是台灣人的作業島,它的東面才是尖閣諸島,琉球的國境

而家日本霸佔琉球仲想搶埋釣魚臺!!簡直妄想!

我想問一個問題  如果俄羅斯宣佈  美國介入俄周邊軍事活動  直接核平華府!你又估下美國夠吾夠膽博 幫日本同俄羅斯軍事衝突?

引用:
原帖由 freeyauchan 於 2020-12-8 03:26 PM 發表
我想問一個問題  如果俄羅斯宣佈  美國介入俄周邊軍事活動  直接核平華府!你又估下美國夠吾夠膽博 幫日本同俄羅斯軍事衝突?
世界核戰都有份,人類滅亡拉開序幕

引用:
原帖由 SkyBlue2046 於 2020-12-8 12:42 AM 發表
講笑咩,日本真係夠膽用武力奪回北方四島嗎?諗都唔敢諗。
釣魚島中國根本不用奪,日本人根本無機會控制到。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-12-8 04:54 PM 發表

講笑咩,日本真係夠膽用武力奪回北方四島嗎?諗都唔敢諗。
釣魚島中國根本不用奪,日本人根本無機會控制到。
中國已攞返釣魚臺,而家美國成日嘈,煽日本出艦去搶釣魚臺之嘛!

但日本敢咩?中國艦數量已是世界第一,論噸數是世界第二,日本 的接近5倍!

美國佬想引發亞洲戰埸 吸立亞洲資金  盲架都聽得明  美國佬又想特刀打劫拉

中國也需要強力回應  

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]