• 瀏覽: 13,195
  • 回覆: 184
  • 追帖: 1
+5
根本家人戶口從未被凍,所以亦無所謂解凍(常識星期日銀行唔做野),靠此老屈政府和匯豐,走佬逃犯已經好無恥,仲要不斷制造事端,真係正宗政渣人渣一個!

有d人做陰質野太多,成日幻想有人害自己

弱智瘋
著草瘋
大話瘋
漢奸瘋
曱甴瘋
咁多個花朵佢呢期日日上頭條la
講開又講,河童果d 肯負刑責就真係比佢更老練lor. 弱智瘋真係廢到唔知講咩好。

引用:
原帖由 袋中善良的OL 於 2020-12-7 12:17 PM 發表
根本家人戶口從未被凍,所以亦無所謂解凍(常識星期日銀行唔做野),靠此老屈政府和匯豐,走佬逃犯已經好無恥,仲要不斷制造事端,真係正宗政渣人渣一個!
香港做罪犯最開心,殺人放火都好,潛逃之後隨便作d野就可以包裝自己成受害人

引用:
原帖由 martin101 於 2020-12-7 11:54 AM 發表
如果有銀行好介意,點解某某某銀行唔向公眾解釋 以釋除公眾疑慮
滙豐解釋咗啦,
黃屍會聽咩?

引用:
原帖由 tacticsolve 於 2020-12-7 12:15 PM 發表
痴線峯講太話?
警察講太話?
滙豐講太話?

你覺得邊個講緊太話?
誰講完大話, 又唔洗負責任?
你覺得邊個講緊太話?
警察講太話
滙豐講太話

警察 and 共狗五毛

引用:
原帖由 ntworks 於 2020-12-7 11:35 AM 發表
宣布流亡現身在英國的立法會前議員許智峯說,他和家人多個銀行戶口一度被凍結,其後家人的滙豐銀行戶口獲全部解凍,他本人戶口則獲部分解凍。家人基於對香港滙豐的徹底不信任,已經立即將積蓄轉帳往安全地方。 滙豐發言人表示,不會評論個別個案,但對於相關事實被歪曲,感到非常失望。據了解,滙豐是根據警方搜查令指示,凍結許智峯個人的部分戶口服務,但不涉及其家人的戶口,指許智峯對滙豐的批評是歪曲事實。...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1563940_1_L_20201207102328.jpg
一個連佢黨主席骨精胡都呃既偽民煮黨友,... 其實佢講既野真係信唔過, 只係我們正常人一聽到黃人落鑊實在太大快人心(我知好多youturer都中招), 忽略了, 銀行根本不會星期日給他又冰結又轉帳欺騙了

引用:
原帖由 lyretail1969 於 2020-12-7 12:20 PM 發表

你覺得邊個講緊太話?
警察講太話
滙豐講太話

警察 and 共狗五毛
黃屎話係就係啦...

信許智瘋一成,雙目失明

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-12-7 11:36 AM 發表
兇1兇即苛翻出來
車~
你估佢唔驚全港市民拎哂d 錢走 ?

呢條撚樣許智峯,每次講完大話後順便搭番句:追求自由,替手足(口病)爭取公義就會令同類,男方會鳩毛豎起,女方會西水長流。

佢如果系歪曲事實
第一日人地問你果時唔大大聲吊佢咩
做乜當日唔講,等解凍轉走先講

呢班犯民議員講大話當食生菜,信佢地一成都死。

搭好左個棚要眾籌,獅子好衰㗎走出來督爆人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]