• 瀏覽: 2,373
  • 回覆: 26
對著澳洲你就起曬鋼

如果你停止買佢嘅貨, 又有乜所謂呢, 定係你唔夠膽同人玩

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2020-12-7 08:32 AM 發表
對著澳洲你就起曬鋼

如果你停止買佢嘅貨, 又有乜所謂呢, 定係你唔夠膽同人玩
如果國內停止俾學生去澳洲留學對澳洲真是致命打擊了。

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-1-10 05:08 PM 發表

中美貿易在特朗普時期順差不斷增加
你去問問特朗普點解拉
唔怪得知美國啲契弟咁撚惡啦,咁唔尊重中國

兩個最大的致命點香港與台灣
香港在暴動之後 
中央採取措施已經打爛了 香港作為反共反華基地的 牌了
以後中央會根據國際形勢 繼續加大對香港的控制
繼續打擊外國代理人!!
司法改革會陸續有來!!
不能讓司法成為那些妄圖剝奪合法政府行政權的幫手!!

現在美國又把台灣推上 反共反華基地
下一步就看中央如何收拾台灣了 

在中國周邊搞反中國基地
不會有好下場
更別說是在中國主權之內

引用:
原帖由 笑看流浪犬 於 2021-1-10 05:37 PM 發表
兩個最大的致命點香港與台灣
香港在暴動之後 
中央採取措施已經打爛了 香港作為反共反華基地的 牌了
以後中央會根據國際形勢 繼續加大對香港的控制
繼續打擊外國代理人!!
司法改革會陸續有來!!
不能讓司法成為那些妄圖剝奪合法政府行政權的幫手!!

現在美國又把台灣推上 反共反華基地
下一步就看中央如何收拾台灣了 

在中國周邊搞反中國基地
不會有好下場
更別說是在 ...
英國歪理幹預香港嘅司法, 香港照用英國派來嘅 英國法官, 都幾諷刺

引用:
原帖由 nigel212 於 2021-1-10 06:08 PM 發表

你要搞清楚,並不是英國派來的,是英國法官自己申請要來的。
但係香港批准呢

引用:
原帖由 nigel212 於 2021-1-10 06:22 PM 發表

咁咪証明大陸無干香港預施法。
凸  真係畀你吹直

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]