• 瀏覽: 5,015
  • 回覆: 47
全世界所有國家都唔會容忍黑警違紀違法
係香港先咁管理警隊話乜都冇要攬住3萬隻爛仔

警隊熟知3合會架構儀式詩句
不過赤共加持有恃無恐
得意忘形毫不避忌
1於忠誠勇毅

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-7 08:22 AM 發表
喂,好唔認同嗎,走啦死去白鬼這啦,嚟到係中國人的地方送你101蚊

黃營要攬住你呢D咁既人先慘。

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-12-7 10:33 PM 發表

喂,好唔認同嗎,走啦死去白鬼這啦,嚟到係中國人的地方送你101蚊
係1班如謝偉俊之流嘅建制派貌似有識之士and網上粉蛆之前開口埋口全世界所有國家乜乜物物
人地對示威者寬容對黑警嚴正執法呢班“有識之士”就靜晒

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-7 10:52 PM 發表

係1班如謝偉俊之流嘅建制派貌似有識之士and網上粉蛆之前開口埋口全世界所有國家乜乜物物
人地對示威者寬容對黑警嚴正執法呢班“有識之士”就靜晒
係哦,唉呀法國立法唔比人影警察唔比人放上網哦,極權國家呀批鬥
送多你10蚊,111蚊順風呀

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-12-7 10:54 PM 發表

係哦,唉呀法國立法唔比人影警察唔比人放上網哦,極權國家呀批鬥
送多你10蚊,111蚊順風呀
相同錯誤
人地法警冇港警咁黑
好多法警自殺
反對立法,亦首先係民選政府民選議會你地又係唔會講

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-8 07:38 AM 發表

相同錯誤
人地法警冇港警咁黑
好多法警自殺
好q煩哦,比多10蚊你啦,121蚊唔好望返轉頭啦,重新做人啦唔好做黃絲啦

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-8 07:38 AM 發表

相同錯誤
人地法警冇港警咁黑
好多法警自殺
真係岸鳩到一個點🤔🤔

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-12-8 09:01 AM 發表

真係岸鳩到一個點🤔🤔
中國人思維囉🤔
看著西方:啊~我想學他們射殺黑人~🤔

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-12-8 07:43 AM 發表

好q煩哦,比多10蚊你啦,121蚊唔好望返轉頭啦,重新做人啦唔好做黃絲啦
721警黑合作昭昭明甚
5大紀律部隊首長公開聯署促緊守崗位

引用:
原帖由 captkkk 於 2020-12-8 10:01 AM 發表
黃色民主邪教徒先應感到羞恥
警務處長呢頭話冇做錯
果頭就拉9咗
自己伙記告
猶太人又係你納粹又係你
處長係希特拉

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-7 08:22 AM 發表
打柒D曱甴 咁就 對得起香港市民啦, 主子國狗曱甴人見人憎!

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2020-12-8 10:39 AM 發表

打柒D曱甴 咁就 對得起香港市民啦, 主子國狗曱甴人見人憎!
中國人就是曱甴
曱甴生命力強
係讚佢地
官方係咁講

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]