• 瀏覽: 3,211
  • 回覆: 39
+2
前民主黨立法會許智峯突然退出民主黨及流亡海外。據《Now》在英國報道,許智峯已抵達英國,他形容現時心情沉重,但未有透露家人去向。許智峯亦向《蘋果》確認,他、太太及父母的戶口,涉及最少5個戶口,今日開始全被凍結,被凍結戶口涉及數百萬元存款,他指存款是他的畢生儲蓄,涉及最少兩間銀行...

。。。。。。

所以就知點解全中國有錢人D錢去曬瑞士銀行存款。

新聞來源連結:

https://hk.appledaily.com/local/ ... _content=photo_post

你平時有轉錢比家人,有來往數。當然會凍結查清楚先啦。。。仲講外國人,外國人系本國,一樣放錢系外國,全世界都系啦。特別行灰色行業既人,講到中國特別D咁

希望警方可以將係瞓唔醒趕L到絕直至自殺!條友必定有精神問題,好容易trigger到佢跳制發癲!

眾籌返來都數百萬啦

小數目

引用:
原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2020-12-6 12:03 PM 發表
眾籌返來都數百萬啦

小數目
同意
他這么年青,根本就不可能有數百萬積蓄

隻冚家剷諗住又眾籌
手足蠢到唔搵佢報仇不特只
睇嚟會中多次計添

引用:
原帖由 lovecpc 於 2020-12-6 12:05 PM 發表

同意
他這么年青,根本就不可能有數百萬積蓄
年青有為點會冇?  

引用:
原帖由 返工會暈 於 2020-12-6 12:11 PM 發表
隻冚家剷諗住又眾籌
手足蠢到唔搵佢報仇不特只
睇嚟會中多次計添
大佬!無咗垃圾會份高薪點都要昆儍仔比錢養全家嘛香港多愚民唔昆佢哋點對得住自己

死囉,三大銀行都封殺黃畜,唔怪得格離版有甲由要sell花旗啦

引用:
原帖由 krolik 於 2020-12-6 12:24 PM 發表
死囉,三大銀行都封殺黃畜,唔怪得格離版有甲由要sell花旗啦
花旗未必比佢開account

引用:
原帖由 東方轉貼員 於 2020-12-6 11:49 AM 發表
前民主黨立法會許智峯突然退出民主黨及流亡海外。據《Now》在英國報道,許智峯已抵達英國,他形容現時心情沉重,但未有透露家人去向。許智峯亦向《蘋果》確認,他、太太及父母的戶口,涉及最少5個戶口,今日開始全被凍結,被凍結戶口涉及數百萬元存款,他指存款是他的畢生儲蓄,涉及最少兩間銀行...

https://hk.appledaily.com/resizer/ZjuJJTZRKOg6-e29V0FD7BNRN1Q=/1920x1080/filters:quality(100)/d87urpdhi5rdo.cloudfront.net/12-05-2020/t_44513530762d40048ccd0fc6296dda0e_name_____1.png
泛民無警覺性囉;國安法實施咗五個幾月, 仲懵L剩剩??大安旨意!!

又話煲底相見?

做得逃犯,就預咗凍晒你資產架啦,仲俾你慢慢過數咩

泛民班懵L既思維好似Titanic, 轉唔到呔;結果, 大家知~

主題標籤 #立法會
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]