• 瀏覽: 2,943
  • 回覆: 44
+2
英國宣布放寬英國國民(海外)護照(BNO)護照持有人移居英國的條件,港人留英簽證將於下月31日起接受申請。英國駐港澳總領

申請完 BNO ,去不去英國都未知。
但單指申請 BNO 費用,英國佬都 CAP 不少水。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201205/bkn-20201205121637954-1205_00822_001.html

申請左先冇執輸

英國又話咁能照顧香港人、應該設冇資產冇技能都可以申請嘛、5分鐘包已經有32萬人申請

有32萬有錢奴隸,幾好喎

引用:
原帖由 chichunlo 於 2020-12-6 10:10 AM 發表
英國又話咁能照顧香港人、應該設冇資產冇技能都可以申請嘛、5分鐘包已經有32萬人申請
獅子銀行都唔比派息,照顧邊個,心𠃊照啦

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2020-12-6 10:06 AM 發表
英國宣布放寬英國國民(海外)護照(BNO)護照持有人移居英國的條件,港人留英簽證將於下月31日起接受申請。英國駐港澳總領

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201205/photo/bkn-20201205121637954-1205_00822_001_01b.jpg?20201205151406

申請完 BNO ,去不去英國都未知。
但單指申請 BNO ...
永久取消身份證同禁止入境,充公香港所有資產

唔知阿爺會唔會出招呢?例如BNO持有者會失去中國國籍⋯⋯

中央又要䆁法啦,呢班人一去英國就要馬上喪失永久居民身分以後唔可以攞香港著數同投票!

申請咗先冇壞呀,當買保險啫

引用:
原帖由 chichunlo 於 2020-12-6 10:10 AM 發表
同意
為何只給他們香港人有BNO,
要么就給我們十四億人同等待遇

引用:
原帖由 lovecpc 於 2020-12-6 02:47 PM 發表

同意
為何只給他們香港人有BNO,
要么就給我們十四億人同等待遇
比都唔要

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2020-12-6 02:48 PM 發表

比都唔要
英國比幾千萬億中國就差不多

曱甴快d走

32萬人唔走就正契弟

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]