• 瀏覽: 5,212
  • 回覆: 36
+4
仲有部分分段上左黎,沒推斷錯係004

附件

FD718CAB-F863-4127-9ED2-38CBEEE82DAF.jpeg(397.28 KB)

希望 核動力 儘快到了

最好 12萬噸  哈哈哈  

最好做多過美國

引用:
原帖由 大有爺 於 2020-12-6 10:16 AM 發表
最好做多過美國
中國沒有打算稱霸全球
11隻航母用不著
而且也要看budget

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2020-12-6 11:47 AM 發表

中國沒有打算稱霸全球
11隻航母用不著
而且也要看budget
有用㗎野就好以D錢咁,越多越好。

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2020-12-6 11:47 AM 發表

中國沒有打算稱霸全球
11隻航母用不著
而且也要看budget
中國咁諗咪岸膠囉,是否稱霸係講當權者個心,唔係自閹來表忠,中國可做武器超越世界,冇稱霸的行為就可以

美國奉行的是森林法則,邊個有潛在能力挑戰的就先滅,對手自閹都唔係保證,只有對手死埋先會安心!

中國咪再用童話來剋制自己!嘅然露了光芒就冇行後退,努力成為世界第一,方可以和平!

早在今年3月,航母007的設計圖已擺在國家的審核之中

中國要成為對手望而生愄的強者,世界方得和平!

引用:
原帖由 motiwa 於 2020-12-6 04:06 AM 發表
希望 核動力 儘快到了

最好 12萬噸  哈哈哈  
004已是核航母,配上玲瓏核動力

我更好奇18萬噸的超級航母何時下水!

有能力自然就做左皇者

引用:
原帖由 花花AMAY 於 2020-12-6 01:24 PM 發表
下面的是不是要等一等,看看前幾艘船的情況在改進一下
其實都唔洗,因為航母的可創新的空間有限,相信有8隻航母群都足夠,反而應該要加速發展空天艦隊,甚至星艦

因為美國看似停了發展航母,但應該也是將精力花在發展空天艦隊!

而中國的核動力轟炸機也傳已試飛了

引用:
原帖由 TOM12699 於 2020-12-5 11:51 PM 發表
邊度 ?

引用:
原帖由 TOM12699 於 2020-12-5 11:51 PM 發表
"扁平空" 😍😍😍

引用:
原帖由 大有爺 於 2020-12-6 12:56 PM 發表
有能力自然就做左皇者
成皇都要經龍爭虎鬥!美國做一哥都踏住不少國家的血上!而家歷經史重演,又要開始爭櫈仔了!

引用:
原帖由 大有爺 於 2020-12-6 11:49 AM 發表

有用㗎野就好以D錢咁,越多越好。
養航母係吞金獸

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]