• 瀏覽: 43,563
  • 回覆: 389
  • 追帖: 2
+2
【明報專訊】華為副董事長兼首席財務官孟晚舟在加拿大被捕已滿兩年,她正面臨被引渡至美國的聆訊。美國傳媒引述知情人士指出,最近數周美國司法部官員正與孟晚舟的律師討論一項協議,以允許返回中國,換取她承認在一宗刑事案件中的不當行為,但孟晚舟認為自己沒犯錯,未有接受協議。中國外交部發言人華春瑩昨稱,孟晚舟是無辜的,「這是一起(宗)徹頭徹尾的地地道道的嚴重的政治事件」。

華為應該起訴尾國,要求尾國司法部公佈柒兩普政苦針對孟晚舟案嘅相關決策過程,讓這件事進一步係尾國和加麻大發酵,最好讓呢件事成為炆煮黨攻擊柒兩普政苦嘅籌碼,畀佢哋自己鬼打鬼

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/pns/中國/article/20201205/s00013/1607105591426/美媒-美圖以准回國換認罪-孟晚舟拒絕

玩大佢

唔認罪最多判十碌,
認罪就無疑助特朗普餘威,
最終會點

華春瑩姐姐直接打臉:
這不就是對付阿爾斯通的老套路,
能不能整點新花樣 ?

引用:
原帖由 johnlong18 於 2020-12-5 02:31 PM 發表
【明報專訊】華為副董事長兼首席財務官孟晚舟在加拿大被捕已滿兩年,她正面臨被引渡至美國的聆訊。美國傳媒引述知情人士指出,最近數周美國司法部官員正與孟晚舟的律師討論一項協議,以允許返回中國,換取她承認在一宗刑事案件中的不當行為,但孟晚舟認為自己沒犯錯,未有接受協議。中國外交部發言人華春瑩昨稱,孟晚舟是無辜的,「這是一起(宗)徹頭徹尾的地地道道的嚴重的政治事件」。

https://fs.mingpao.com/pns/20201205/s00053/d58b42d8cdb9d821ab4c5cfa02568b1b.jpg ...
睇下許智瘋……連個女人仔都不及,懦夫中極品,男人之恥

劍指華為,勿中計。

一定拒絕啦
否則中國顏面何存
總之一定唔可以認罪
作為中國人
我覺得如果純畀錢可以搞掂
即係唔駛認罪只貼返啲調查費及堂費
就不妨考慮
反正拖落去律師費條數都唔會細

認罪美國就可以全球禁售華為

引用:
原帖由 johnlong18 於 2020-12-5 02:31 PM 發表

https://fs.mingpao.com/pns/20201205/s00053/d58b42d8cdb9d821ab4c5cfa02568b1b.jpg ...
梗係拒絕啦。。。。反正留係加拿大咪當放假囉。
睇你點玩落去。。。。

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2020-12-5 02:34 PM 發表
唔認罪最多判十碌,
認罪就無疑助特朗普餘威,
最終會點
最終係泒人主管華為。可能一樣判你十年。。。9

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2020-12-5 02:36 PM 發表

香港?算撚數啦。
二百萬人齊解甲,愧無一個是男兒。

引用:
原帖由 robin09 於 2020-12-5 02:35 PM 發表
華春瑩姐姐直接打臉:
這不就是對付阿爾斯通的老套路,
能不能整點新花樣 ?
請君入甕嘅套路係中國已經有上千年曆史,尾國佬呢啲小伎倆呃唔到中國人。

無錯點解要認罪?痴 L 線 😷

柒兩鋪和加拿犬道友多趁柒兩鋪落台前的最後一步屎棋.

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2020-12-5 02:36 PM 發表

哩條仆街冚家剷第一日做議員就用公帑派花紅俾自己親信,就知佢從政完全係為左搶錢啦! 仲有欺凌立法會女員工果壇野呢? 哩d冚家剷邊有人格可言? 偏偏哩d冚家剷就係最撚好運,什麼善惡到頭終有報,根本廢話

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]