• 瀏覽: 41,067
  • 回覆: 389
  • 追帖: 2
我係孟都唔會畀美國有任何一個機會屈國家

我們發現自己處於一個隱隱約約而有敵意的世界中,
不選擇亦是一種選擇.
熱賣及精選
美國在通訊科技唔夠華為鬥,而家就想食了華為,掠了他的5g版權,到時就可以翻過來告大陸5g侵犯美國版權,叫大陸賠錢情況同

美國邀請中國科學家共同研發對抗新冠疫苗一樣,有顯著的成果就殺了中國科學家,由邀請他的美國大學接收所有產權,再告中國政府侵權咁無恥下流一樣!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 johnlong18 於 2020-12-5 02:31 PM 發表

【明報專訊】華為副董事長兼首席財務官孟晚舟在加拿大被捕已滿兩年,她正面臨被引渡至美國的聆訊。美國傳媒引述知情人士指出,最近數周美國司法部官員正與孟晚舟的律師討論一項協議,以允許返回中國,換取她承認在一宗刑事案件中的不當行為,但孟晚舟認為自己沒犯錯,未有接受協議。中國外交部發言人華春瑩昨稱,孟晚舟是無辜的,「這是一起(宗)徹頭徹尾的地地道道的嚴重的政治事件」。

https://fs.mingpao.com/pns/20201205/s00053/d58b42d8cdb9d821ab4c5cfa02568b1b.jpg ...
不如叫美國認罪!死咁多人,冤枉咁多人!呢一個係盜一樣嘅國家。

回覆 引用 TOP

老虎蟹都唔好認,美國想食埋華為

孟小姐好嘢👏🏻呢單嘢好明顯係傻侵嘅政治檢控,等到1月拜登上場就會無事,到時咪老美自己攞假嚟丟

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2020-12-5 02:36 PM 發表

睇下許智瘋……連個女人仔都不及,懦夫中極品,男人之恥
公道一點,孟小姐絕對不是一個普通女人仔。拿畜生跟她比不適合

佢話住係外國好過隱

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 johnlong18 於 2020-12-5 02:31 PM 發表

【明報專訊】華為副董事長兼首席財務官孟晚舟在加拿大被捕已滿兩年,她正面臨被引渡至美國的聆訊。美國傳媒引述知情人士指出,最近數周美國司法部官員正與孟晚舟的律師討論一項協議,以允許返回中國,換取她承認在一宗刑事案件中的不當行為,但孟晚舟認為自己沒犯錯,未有接受協議。中國外交部發言人華春瑩昨稱,孟晚舟是無辜的,「這是一起(宗)徹頭徹尾的地地道道的嚴重的政治事件」。

https://fs.mingpao.com/pns/20201205/s00053/d58b42d8cdb9d821ab4c5cfa02568b1b.jpg ...
中國人就係要有骨氣,不負我用咗華為產品咁多年,支持你

回覆 引用 TOP

回國???
孟舟是加國公民,叫佢回國,米玩啦

拒絕是合理的,睇你傻侵和加拿大狗玩得幾耐。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鮮鳳哥 於 2020-12-5 04:26 PM 發表

我係孟都唔會畀美國有任何一個機會屈國家
如果屈服,就會俾美國掠奪中國大量通訊科技產權,到時華為專利會成為美國專利,對中國的進步好大威脅,另外,美國食髓知味,會,不斷用這方法鯨吞中國科技公司

所以為公義,孟小姐不能向這個卑鄙美國惡賊屈服!

有骨氣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 場上靠隊友 於 2020-12-5 04:19 PM 發表

認咗罪仲可以回國?氹鬼食豆腐?
國是可以回
但華為罰款999999999999999億

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dhammika2 於 2020-12-5 02:48 PM 發表

梗係拒絕啦。。。。反正留係加拿大咪當放假囉。
睇你點玩落去。。。。
坐左兩年,再坐多八年,其實咪軟禁,賴昌星案一樣,拖你十年,長期濟留加拿大。

回覆 引用 TOP

孟晚舟好嘢,有骨氣!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]