• 瀏覽: 43,690
  • 回覆: 389
  • 追帖: 2
+2
引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2020-12-5 14:36 發表

睇下許智瘋……連個女人仔都不及,懦夫中極品,男人之恥
無錯!E個女人仔重要身嬌肉貴一樣唔怕死,傻仔瘋爛命一條走路做烏龜!

引用:
原帖由 希夷 於 2020-12-5 03:58 PM 發表
認罪回國?
即是話認罪只能回國,
去別處又捉住,
無罪掂解要認,
應該無條件放人。
唔係咁簡單的,認罪就要被罰巨款,根住美國派cia入駐華為再摷,名是調查實際又去食了華為!

其實,孟小姐應辭去華位為職位,而任正非也退任,咁樣與孟晚舟成為華為無職份人仕,或可打消了美國擄人想搶掠華為之心!

引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-12-5 03:17 PM 發表
中國嗌交部成日叫杜魯多放人,依家係太子女唔肯走咋
以後香港民煮人士離港去旅行前要認一條罪好不好?  🙄

引用:
原帖由 lam_km 於 2020-12-5 02:47 PM 發表
認罪美國就可以全球禁售華為
不僅僅系禁售咁簡單,首先會對華為進行天價罰款,導致華為資唔抵債然後借啲意平價併購華為,再組華為,最終逐漸將華為虧空吞噬

你就想就咁完,要人認罪放人,不如你認捉錯人。

不如加拿大宣報亡國,加入美國成為一個國家好過啦

引用:
原帖由 Roberts 於 2020-12-5 15:00 發表

哩條仆街冚家剷第一日做議員就用公帑派花紅俾自己親信,就知佢從政完全係為左搶錢啦! 仲有欺凌立法會女員工果壇野呢? 哩d冚家剷邊有人格可言? 偏偏哩d冚家剷就係最撚好運,什麼善惡到頭終有報,根本廢話
重有條仆街傻仔瘋打個五十幾歲保安!

可能拜登已經通水咗比習主席。

引用:
原帖由 浪漫星空 於 2020-12-5 04:03 PM 發表
又冇錯,點解要承認,美國又喺搞乜詭計
法國阿爾斯通係美國通用低賤價鯨吞,都係美國迫到到法國老細認罪換回國之後的結果,美國而家想掠華為的錢,吞噬呢間公司!大賊行為!

認咗就仆街,美帝咩都做得出

認咗罪仲可以回國?氹鬼食豆腐?

引用:
原帖由 kf569517 於 2020-12-5 04:16 PM 發表
不如加拿大宣報亡國,加入美國成為一個國家好過啦
加拿大早就亡了,而家呢個係美國搭出來的棚架,氹人去加拿大投資,隨時變美國人質!

引用:
原帖由 textxt 於 2020-12-5 04:14 PM 發表
你就想就咁完,要人認罪放人,不如你認捉錯人。
美國佬又用當年對法國阿爾斯通既三下九流手法,屈人認罪,之後就成間食晒人地公司

認左咪無得留係加拿大?梗係唔認喇﹗

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 5-12-2020 15:36 發表

睇下許智瘋……連個女人仔都不及,懦夫中極品,男人之恥
你竟然拎條貌似人類生物嚟相比

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]