• 瀏覽: 43,616
  • 回覆: 35
  • 追帖: 2
+2
引用:
原帖由 montejo 於 2020-12-5 04:51 PM 發表

犯乜法?美國話係就係?
莫需有,美國只是明搶華為

好似美國要毀滅薩達母候賽恩,老屈佢有大殺傷力武器就可以殺伊拉克15萬人,

美國滿手血腥而世界無法制裁佢!

引用:
原帖由 前期綠色的樹根 於 2020-12-5 04:57 PM 發表
甘先係咱中國人,沒罪就不認,值得尊重,鼓掌
看佢為守護中國通訊科技不泄美國邪惡軸心,似有預拼交頸血抗美賊之意志,巾幗英雄,令人敬佩!

美國夾加拿大來擄人勒贖,好可恥的賊國

建議,如加拿大敢交孟晚舟小姐給美國,中國應該向加拿大發射東風51以至北星之光,讓加拿大墊屍底,就算咁樣引發第三次世界大戰,人類被毀滅,雖死,無悔!

引用:
原帖由 許仙峯瘋風 於 2020-12-5 05:02 PM 發表

美國給出嘅條件系先認罪,一旦認罪華為可就萬劫不復嘞。
睇下法爾斯通的結果吧,認罪就俾美國食晒公司,到時華為掌握的通訊科技全被美國掠奪,到時中國國內的通訊設備,會全被美國告侵權,中國在這項科技發展只會萬刦不復,所以華為一定唔可以跪低

https://youtu.be/tGPkTjCZkAU

引用:
原帖由 KarinaLai 於 2020-12-5 05:08 PM 發表

中國有2隻人質在手
加拿大預佢地做死士,冇用的,可能捉埋道友多個女,佢先識驚

引用:
原帖由 土瓜灣雙刀 於 2020-12-5 05:08 PM 發表
無引渡既理由,都可以無啦啦扣押一個良好巿民,

加拿大法治食屎啦
加拿大法治係呃平民的,對美國這主人無效,好似美國明搶加拿大口罩,道友多敢吠咩?

引用:
原帖由 ellewong1025 於 2020-12-5 05:14 PM 發表
等登登放生 la
不要抱奢望,美國是總統背後的deep state 操控,總統權力有限!

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2020-12-5 05:14 PM 發表

大6連細路囡都攪?
有邊度冇?你嗡?

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2020-12-5 05:20 PM 發表

老尾宣佈為戰略物資, 所有老尾公c生產都歸國有, 加拿犬仲吠乜吖, 德國最多抗議2聲后都收咗聲啦
所以中國咪要壯大起來囉,俾美國到處惡霸,唔出現剋制佢的對手,世界才無公平可言!

引用:
原帖由 briancccc 於 2020-12-5 05:33 PM 發表
美國而家做既野越來越少家,好似小朋友咁。
應該係世界資訊發達咗,從前主流媒幫美國掩蓋唔報,幫手美化的,而家被報導,大眾越來越清楚美國這惡魔面目!

引用:
原帖由 生生不息2014 於 2020-12-5 05:33 PM 發表

如果晚舟真係認罪北京應馬上將華為收歸國有。睇佢老美點屈法。
同意,感覺中國而家應收購晒華為的所有專利,等美國就算拿了甜頭都要失望而回!

引用:
原帖由 Newpopcorn2 於 2020-12-5 05:37 PM 發表

最搞笑係加拿大,扮L晒野話司法獨立,俾老尾架空傾贖金
上次特朗普都露了涵,美國可干預加拿大司法,說明加拿大的司法獨立是羊頭賣狗肉!跟本就美國背後操縱!

引用:
原帖由 阿努阿圖瓦圖 於 2020-12-5 05:49 PM 發表

何志平當日夠話唔坐終身都起碼廿碌,到尾咪坐年幾罰錢放人!
尾國正苦…………
何志平背後冇利用價值!

引用:
原帖由 pandan07 於 2020-12-5 05:49 PM 發表
有骨氣,無罪做乜要認
美國這個擄人勒贖等同向中國侵略!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]