• 瀏覽: 37,869
  • 回覆: 459
+64
引用:
原帖由 s-chris 於 2020-12-5 02:00 PM 發表
人做太陽發光發熱仲可以發埋電
中國好嘢
算唔算打破晒物理學所有常理?
唔算, 核聚變係科學野

美帝:要求中國無償共享技術,造福人類!

核聚發電只需海水,清潔能源,無窮無盡!

著你老美又要諗點制裁

引用:
原帖由 robin09 於 2020-12-5 02:29 PM 發表

大陸如果是零,那么美國是多少 ?- 9000 嗎?
1400萬染疫,27萬人死亡,還在那嘈嘈說沒事呢 ,不需要防疫。
核。。重危險。以陰謀計。外國有份參加開發。。只要外國玩野?

引用:
原帖由 ufo2018 於 2020-12-5 02:30 PM 發表
著你老美又要諗點制裁
老美祖傳技能:打不過就加入,
老美:老中,我們以前是兄弟啊,你不認得我了?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-12-5 02:22 PM 發表

所以台灣性病十分普遍,出晒名
台灣淫一生有八成機會生性病

https://youtu.be/GmRbHarR9Kc
菜菜子用性用同性戀麻醉班台娃,所以你發現台灣特別多風化案報道,有冇件事只有政府知,菜婆最叻用文宣呃呆娃。一個國家冇辦法比人民有好生活條件及上進社會,就用性開放麻醉人民。

美國話 :中國你有無九兩菜,我都未攪掂5G,你昨日嫦娥,今日九章,明天核聚變,後天你仲有甚麼鬼怪嘢 ?唔得架,我要制裁你,所有貨品進口關稅加500%,問你怕未 ?

引用:
原帖由 日出東海 於 2020-12-5 02:33 PM 發表
美國話 :中國你有無九兩菜,我都未攪掂5G,你昨日嫦娥,今日九章,明天核聚變,後天你仲有甚麼鬼怪嘢 ?唔得架,我要制裁你,所有貨品進口關稅加500%,問你怕未 ?
我們中華民族本來就是如此厲害
現在只是回復本尊!

引用:
原帖由 robin09 於 2020-12-5 12:04 PM 發表
被稱為「人造太陽」的中國新一代裝置「中國環流器二號M裝置(HL-2M)」周五(4日)下午2時02分,在成都建成並實現首次放電,

官方傳媒報道,被稱為「人造太陽」的中國新一代裝置「中國環流器二號M裝置(HL-2M)」周五(4日)下午2時02分,在成都建成並實現首次放電,標誌中國自主掌握大型先進環磁機(Tokamak)的設計、建造、運行技術。

官方傳媒報道,被稱為「人造太陽」的中國新一代裝 ...
當然,繼麒麟芯片,鴻蒙作業系統,九章電腦之後,又一巨獻!

人做太陽,勁!

引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-12-5 02:38 PM 發表

當然,繼麒麟芯片,鴻蒙作業系統,九章電腦之後,又一巨獻!
檔次不同,
量子科技和核聚變是最頂級科技,是能改變世界和人類的科技。星際殖民就靠這倆了。

引用:
原帖由 dhammika2 於 2020-12-5 12:08 PM 發表

大陸進步咁快。黃絲都唔識回應。。。
識,點解唔識.
1. 中國的會爆
2.  假新聞
3. 又偷美國科技
4. 64點計先?
5. 山區大把人冇飯開, 中央浪費時間搞呢啲…

中國科技太猛了

引用:
原帖由 benben999 於 2020-12-5 12:25 PM 發表

點會唔識, 你太睇小人啦, 未證實係真之前, 大陸野當然係造假, 證實係真之後, 大陸野當然係抄美國, 證實左美國未有之後, 大陸野當然會傳播病毒
證實左吾會播毒了,就話中國有後門,我永遠吾會用,總之是中國就是吾得吾岩有問題……

好快又會比小佢老美打壓 架啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]