• 瀏覽: 37,867
  • 回覆: 459
+64

引用:
原帖由 dhammika2 於 2020-12-5 12:08 PM 發表

大陸進步咁快。黃絲都唔識回應。。。
有回應,咪話假囉

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-12-5 01:30 PM 發表
連人踏出太空只有1~2次、1至3呎範圍⋯就學人吹做太陽
酸唔酸?

中國一年比一年強大,身為中國人非常開心雀躍

引用:
原帖由 dhammika2 於 2020-12-5 12:08 PM 發表

佢地會話呢個係山寨太陽😂😂

一出意外,total lose

引用:

在佢地心中,中國永遠係清朝時期!!

台灣省用愛發電先係宇宙最強 

引用:
原帖由 理+誠 於 2020-12-5 01:18 PM 發表
都唔夠呆灣做愛發電環保。
所以台灣性病十分普遍,出晒名
台灣淫一生有八成機會生性病

https://youtu.be/GmRbHarR9Kc

引用:
原帖由 robin09 於 2020-12-5 12:04 PM 發表
被稱為「人造太陽」的中國新一代裝置「中國環流器二號M裝置(HL-2M)」周五(4日)下午2時02分,在成都建成並實現首次放電,

官方傳媒報道,被稱為「人造太陽」的中國新一代裝置「中國環流器二號M裝置(HL-2M)」周五(4日)下午2時02分,在成都建成並實現首次放電,標誌中國自主掌握大型先進環磁機(Tokamak)的設計、建造、運行技術。

官方傳媒報道,被稱為「人造太陽」的中國新一代裝 ...
ㄧ出事中國就完。。大陸安全意識系0

報導能夠全面少少就好了,例如,加入國際間對同一研究進度。而家一味講成就...

就像早幾年,報章報道用環保能源取代石化能源,係半版紙,詳細分析,包含用植物提取物生產燃料,當中羅列對環境保護,但同時帶出消耗多少水及土地資源去生產。

引用:
原帖由 33Chris 於 2020-12-5 01:59 PM 發表

同意,法國真係不自量力

法國?聯合國組成,各懷鬼胎,個個想菠蘿雞,慢慢等啦

中國早已開發小太陽

從表面上理解,這東西不就是鐵甲奇俠心口那發光能源的放大版本?這就是慘了,又比人話,抄襲其他國家但未發明的東西了!

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-12-5 02:23 PM 發表

ㄧ出事中國就完。。大陸安全意識系0
大陸如果是零,那么美國是多少 ?- 9000 嗎?
1400萬染疫,27萬人死亡,還在那嘈嘈說沒事呢 ,不需要防疫。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]