• 瀏覽: 37,135
  • 回覆: 485
  • 追帖: 2
+31
【Now新聞台】宣布流亡的許智峯,已從丹麥轉抵英國,本台獨家拍攝到許智峯抵達英國倫敦,被問到是否以外訪為名棄保潛逃,許智峯沒有回應,只稱現時不想談論細節,又形容心情沉重,因為知道未必有機會再返香港。

犯咗咩重要罪行要着草兼永不回港???

新聞來源連結:

https://news.now.com/home/local/ ... 440&refer=Share

是否以外訪為名棄保潛逃?
客觀事實冇得唔認,講咩都係廢話。
唔知佢依家揸咩護照?

肯定係收咗好外國黑金

有精神病要睇醫生呀!

機會係有嘅,就睇你夠唔夠薑返嚟啫

垃圾會罪判三個月,妨礙司法公正半年,這都要潛逃??還學人搞政治

孝順仔,好老公,有責任既父親,但系一家大細咁樣高調走路法真系服左你。人地羅湖聰雞蟲賤人傑都系一個人走去英國,香港政府點會搞你屋企人,其實許世伯應該有Bno,等多個零月可以搞Lotr一家移民,除非你成家人都身有屎,駛唔駛咁驚青呀!

棄保潛逃逃犯

希望你個杏+橙喺英國感染新冠肺炎,冚家富貴。

引用:
原帖由 daniel47877 於 2020-12-5 11:58 AM 發表
肯定係收咗好外國黑金
黑金隊痴瘋
走佬棄祖宗
禍港死曱甴
在鷹要自宮

不是只為自己,都是為了香港。

真係人唔笑狗都吠

引用:
原帖由 soilvvang 於 2020-12-5 12:07 PM 發表
垃圾會罪判三個月,妨礙司法公正半年,這都要潛逃??還學人搞政治
唔走點食埋眾籌 d 錢,仲有手上黑金唔怕被查。

引用:
原帖由 soilvvang 於 2020-12-5 12:07 PM 發表
佢衝最前袋得最多再加眾籌袋住先,夠晒英國買洋房買靚車,唔使再踩單車同巴士車爭位

引用:
原帖由 匯豐銀行 於 2020-12-5 12:07 PM 發表
孝順仔,好老公,有責任既父親,但系一家大細咁樣高調走路法真系服左你。人地羅湖聰雞蟲賤人傑都系一個人走去英國,香港政府點會搞你屋企人,其實許世伯應該有Bno,等多個零月可以搞Lotr一家移民,除非你成家人都身有屎,駛唔駛咁驚青呀!
許父有長俸

可以永久註消許XX香港身份証和護照

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]