• 瀏覽: 37,136
  • 回覆: 485
  • 追帖: 2
+31
係立法會倒屎就要潛逃,呢條友精神有問題

點會冇機會?香港監倉歡迎你

一定可以返,大門為你打開,係你吾返,逃犯一名

弱智峰
死全家
唯一出路
😠

世紀大騙案

在香港已無得為毛姨打J,去到英國會有國會洋腸派議員支持

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-12-5 12:14 PM 發表
不是只為自己,都是為了香港。

真係人唔笑狗都吠
井蛙國的白痴好受落

引用:
原帖由 4仔太郎 於 2020-12-5 11:51 AM 發表
【Now新聞台】宣布流亡的許智峯,已從丹麥轉抵英國,本台獨家拍攝到許智峯抵達英國倫敦,被問到是否以外訪為名棄保潛逃,許智峯沒有回應,只稱現時不想談論細節,又形容心情沉重,因為知道未必有機會再返香港。

https://images-news.now.com/newsimage/NewsImage/UK-HUI-201205.jpg

犯咗咩重要罪行要着草兼永不回港???

新聞來源連結:

...
身背九條罪! 港議員許智峯宣布「舉家夾包著草海外」

著草海外的許智峯目前有多項控罪在身,包括被指去年7月6日參與「光復屯門公園」遊行時,聯同另外3人損壞一男子手機的數碼檔案,被控意圖妨礙司法公正等3項控罪;
許亦涉及今年5月8日立會內務委員會衝突、5月28日審議《國歌條例草案》二讀時扔腐爛植物,及6月4日三讀時潑臭液,被控違反《立法會(權力及特權)條例》及《侵害人身罪條例》共6項罪名。

一世冇得番,正

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-12-5 12:14 PM 發表
不是只為自己,都是為了香港。

真係人唔笑狗都吠
為香港就應該勇敢留在香港,點解要逃避法律責任,一開始對抗中央時就預咗壯烈犧牲啦,依家畀人睇唔起,所有香港人都相信你真係收咗好多外國黑金

條低能仔可能食鳩埋人哋份黑金,黑食黑,所以著草算數。
三白眼夠撚膽出聲話自己份黑金俾低能力食咗咩。

走得咁徹底咁快,唔係話齊上齊落咩!仆街曱甴!

附件

IMG_20201205_114640.jpg(707.95 KB)

IMG_20201205_114653.jpg(650.78 KB)

IMG_20201205_115835.jpg(340.82 KB)

探完華叔先喇,佢批准你咪返香港囉

倒轉鳳眼議員有2個.。。一個已著草