• 瀏覽: 2,047
  • 回覆: 14
許智峯逃亡到丹麥,禍害香港,棄保潛逃 ,但總算為香港做咗兩件好事 !

1)狠狠地摑咗假髮人一把掌 ,亂批保釋,鐵証如山 !

2)傳聞李大狀緊急申請肥佬黎過年前保釋,原本打定輸數又放人 ,依家智峯逃亡,前車可鑑,邊件假髮黃絲蛋散敢亂批保釋呢 ?

搶購香檳,普天同慶 !

1) 大老爺要問責嗎 ?  no
2) 如 1. 是對的  肥佬黎保釋可期

引用:
原帖由 vvoy 於 2020-12-5 11:29 AM 發表
網友,何來大老爺?

只係禍港賊,亂批保釋,暴動嘅根源與輕判刑期少代價有好大關係,罪責僅次於暴徒策劃人,而大過一般暴徒 !

肥佬黎應該保釋唔到喇 !

盲目崇西人法官...
為害香港比曱甴暴徒和漢奸更大...

引用:
原帖由 一個普普通人 於 2020-12-5 12:39 PM 發表
盲目崇西人法官...
為害香港比曱甴暴徒和漢奸更大...
網友 ,絕對同意 !

要止暴制亂 ,必先炒呢批黃絲假髮人 !

仲有第3件好事, 話俾黃屍嘅妖孽聽, 喺香港搞反中, 就預咗要闔家剷.

仲有一件好事,就係捐咗幾百萬身家畀香港政府.  

引用:
原帖由 M13l1n 於 2020-12-6 09:46 AM 發表
網友,許生話係畢生積蓄,會唔會殘忍咗些呀 ?

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-12-6 07:31 PM 發表

網友,許生話係畢生積蓄,會唔會殘忍咗些呀 ?
網友,今時今日你重信許生講嘅嘢?係時候要醒架啦. 仲有呀, 對佢仁慈即係對自己同絕大多數香港人殘忍. 假髮人已經放生咗佢, 對佢已經仁至義盡, 呢個算係少少嘅補償, 其實係唔夠㗎.

引用:
原帖由 M13l1n 於 2020-12-6 09:46 AM 發表
黃絲一向都死人燈籠報大數,實情係80幾萬

引用:
原帖由 M13l1n 於 2020-12-6 11:01 PM 發表

網友,今時今日你重信許生講嘅嘢?係時候要醒架啦. 仲有呀, 對佢仁慈即係對自己同絕大多數香港人殘忍. 假髮人已經放生咗佢, 對佢已經仁至義盡, 呢個算係少少嘅補償, 其實係唔夠㗎.  
網友,許生呢類禍港亂國者,死十次我都唔會同情佢 !

不過,偶然睇到佢家庭照,仔女都好細,陪廢父逃亡在異地,若連畢生積蓄都無埋,生話都將會頗艱難  !

有少少唔忍心啫 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-12-8 07:21 PM 發表

不過,偶然睇到佢家庭照,仔女都好細,陪廢父逃亡在異地,若連畢生積蓄都無埋,生話都將會頗艱難  !

有少少唔忍心啫 !
網友,惻隱之心,人皆有之。
佢所謂嘅畢生積蓄,都唔係自己辛苦應得嘅。而家當係做下善事積下陰德。
而且你又點知佢喺外國生活艱難呢?可能仲有其他團體幫助佢, 生活艱難亦都可以等佢體驗下。 呢啲係佢自己選擇出嚟嘅路,就自己要走。我相信香港大把人慘過佢。

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-12-8 07:21 PM 發表

有少少唔忍心啫 !
路係佢自己揀
會死會仆街都係佢自己責任
有人迫佢做漢奸?

佢一直要求美國制裁香港
有幾多商家損失掉多少個幾百萬?
他的錢是血汗錢 其他人的錢是天上掉下來?
而且他的錢有幾多是自己儲的
幾多是黑金賺的? 幾多是眾籌【袋住先】的?
被凍結的真是你全身家?

對一個誠信破產的來說
有多可信?

引用:
原帖由 vvoy 於 2020-12-5 11:29 AM 發表
雖說假髮人無需問責,但肥黎係第一港奸,為例外;假髮如敢放(肥黎肯定走佬),恐怕以後無假髮戴,或無頭戴假髮

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]