• 瀏覽: 1,534
  • 回覆: 34
+3
今日(5日)凌晨1時許,警方在旺角豉油街近上海街發現一輛可疑客貨車,同時截查車上一批男女,並搜查客貨車;警員調查期間,有

條V煞男真係衝出嚟柒!所以話人黃腦殘就係咁解!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201205/bkn-20201205014522324-1205_00822_001.html

人一黃腦就殘,你話如果佢地接管左香港, 香港會變成點 ?

9X9係掟汽油彈嗰班畜牲

咁多曱甴先得一個天使要輪幾耐先到自己呢 ? 

挑戰國安法,抵拉,無得保釋

so stupid

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2020-12-5 09:25 AM 發表
一位天使 正常一次可以 KO 五隻小強 應該三至四轉乜都輪晒啦

青山走犯,捉佢送入青山。

人蠢冇藥救

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2020-12-5 09:46 AM 發表

一位天使 正常一次可以 KO 五隻小強 應該三至四轉乜都輪晒啦
咁瘦弱,尾水乜都散晒啦

最憎圍觀個啲塘邊鶴係到嘈嘈閉

以為自己好威, 又一個準備入去坐啦.

引用:
原帖由 Jackishere 於 2020-12-5 09:20 發表
今日(5日)凌晨1時許,警方在旺角豉油街近上海街發現一輛可疑客貨車,同時截查車上一批男女,並搜查客貨車;警員調查期間,有

條V煞男真係衝出嚟柒!所以話人黃腦殘就係咁解!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201205/bkn-20201205014522324-1205_00822_001.html
未犯案就拉左, 一間法官又有合理懷疑架車上面咖野唔係佢地咖啦!!

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2020-12-5 09:25 AM 發表
其實一隻天使有好多位可以用
口,手,腳,眼,鼻窿。。。。

乾屎? 小心痾出血

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]