• 瀏覽: 13,387
  • 回覆: 213
引用:
原帖由 lamlampeter1 於 2020-12-5 11:43 AM 發表

律師上庭$2000?
一次兩萬,你預5~6堂!
隻曱甴背後唔只收呢個數啦

回覆 引用 TOP

點解我呢個正常香港人冇告票收嘅。。。

回覆 引用 TOP

Mola

回覆 引用 TOP

夠膽做唔夠膽認

學乜認嘢人革命 又要威又怕死

難怪班政治老千引到咁多替死鬼出嚟衝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 green2016 於 2020-12-5 10:35 AM 發表

呢條 L 樣咁鍾意玩野,一於玩盡佢,睇下最後邊個仆街 😀
佢都係博一博, 俾佢抽中個黃官, 分分鐘贏官司仲有錢拎走

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-12-5 08:05 AM 發表

【明報專訊】警方屢被批評濫發限聚告票,今年4月21日、即7.21事發9個月當日,黃先生(化名)獨自在元朗買外賣時,被警方以違反「限聚令」票控,他堅稱當時只有自己一人,拒付定額罰款,案件現定於平安夜(24日)再上庭,黃稱「律師費可能多過2000元,都要抗辯到底」。黃先生認為,增加定額罰款金額最終只會淪為政治打壓工具,非作防疫之用。

走去暴動就暴動啦....
做左唔認...正無膽匪類..... ...
窮L又要威又要戴頭盔

回覆 引用 TOP

唔畀就判坐監兩星期

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lamlampeter1 於 2020-12-5 11:43 AM 發表

律師上庭$2000?
一次兩萬,你預5~6堂!
仲要係口講嘅手足泛黃律師
賺埋佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2020-12-5 10:41 AM 發表

曱甴想玩嘢,一定要打殘佢哋!
佢肯定揾法援,公民黨最LIKE呢啲低端人仕

Tiger Of Woodbine,活湃の虎
我支持罰一萬架

不過真係要打壓呢班播毒人,等佢哋躝返落坑渠

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-12-5 08:05 AM 發表

【明報專訊】警方屢被批評濫發限聚告票,今年4月21日、即7.21事發9個月當日,黃先生(化名)獨自在元朗買外賣時,被警方以違反「限聚令」票控,他堅稱當時只有自己一人,拒付定額罰款,案件現定於平安夜(24日)再上庭,黃稱「律師費可能多過2000元,都要抗辯到底」。黃先生認為,增加定額罰款金額最終只會淪為政治打壓工具,非作防疫之用。

哈!黃屍律屎都收錢㗎!🤪

回覆 引用 TOP

引用:

呢個黃色生,有潛途

風火雷電,儒道佛
窮兇極惡,仁義心

我是雷 我是火 邪我本性 神是我
雷火邪神

合金鋼不堅 中子彈何難
群英攻科技 敢破世上關

老子人間無著處,一樽來作橫山主。

回覆 引用 TOP

引用:

警方亂告亂拉一定有,
任何年代、任何地方都有,
但相信唔多,
中嘅就唔好彩~應命啦!

回覆 引用 TOP

犯法在先,嘈咩?

回覆 引用 TOP

引用:

有邊隻曱甴犯法會認?個個都有眼疾,精神病,傷殘,老豆生癌,老母半身不睡,細佬有蒙古症,細妹未成年大肚,自己一個養全村幾十口,唔可以坐監

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]