• 瀏覽: 1,037
  • 回覆: 21
夠唔夠肥佬黎份毒果咁,鋪天蓋地式咁去抹黑國家同香港政府 

CNN 同美國其他媒體操控新聞唔係好駕輕就熟咩

引用:
原帖由 beelzebub 於 2020-12-5 05:06 AM 發表
美國果套搬黎香港啫
美國根本始祖

我真係好笑問一問傻侵仲有咩形象俾人破壞呢?

引用:
原帖由 beelzebub 於 2020-12-5 05:06 AM 發表
連蝕十幾年錢,後面支水喉好大啫

咁使吾使查霍士啊?

又話新聞自由,得個講字

岩聽就自由,唔岩聽就抹黑,記協唔出聲

美國既新聞自由, 一邊係大紀元, 一邊係CNN, 死未.

引用:
黎智英 自己都講過,傳媒要有立場!
所以d抹黑報導就隨寫隨有,爛果仲有獎勵比班作記,邊個作得好就會重重有賞,都是多得 Mark Simon 團隊的培育訓練,至有今天的成果!
不過老美可謂「自食其果」了,這就是民主自由的缺陷!

引用:
原帖由 豆芽生 於 2020-12-5 07:07 AM 發表
我真係好笑問一問傻侵仲有咩形象俾人破壞呢?
已經破壞左好耐,即代表媒體一直對觀眾洗腦。

好像指特朗普是白人至上主義...實剛是特朗普把白人至上主義的幫派定性在恐怖主義,亦給予黑人小孩上學補助金,還給他們集中在一起。

所以事實上,特朗普在任時黑人支持度比起佢初時高幾倍。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]