• 瀏覽: 9,173
  • 回覆: 171
引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-12-4 07:57 PM 發表
我個人偏藍既,但系我覺得好累,成日講政治。所以如果唔系超底線,放火打人之類既,我唔會追住黃人,大家觀點唔同無問題,未傷害人就得。你對政府不滿,你有膽咁系圍特首咯。。你圍市民把鬼
yes

引用:
原帖由 理+誠 於 2020-12-4 07:52 PM 發表
咪傻喇!香港仲未夠撕裂咩?反對派可以搞破壞唔使負責,但建制可以咩?
而且黃色經濟圈已經證明係個笑話,你仲要學?
對,搞圈經濟死路一條,開放合作先可以共贏

又入顏色圈套了,成熟啲啦!

講下外星人怎樣統治緊地球好過啦

分顏色是犯民分化香港人技倆,你搞藍色分化是自把嘴巴!

而家好多西口西面嘅黃畜店除咗牌,又話不割席,變L晒質

引用:
原帖由 123people 於 2020-12-4 08:53 PM 發表

反對,這是分化行為,只有黃畜才會做!
師兄,我亦都搵唔到呢條片佢講嘅嘢,可能佢哋cut頭cut尾😏明報唔使介紹啦😌

引用:
原帖由 d49jp9us9hk9tw9 於 2020-12-4 07:42 PM 發表
【明報專訊】新民黨李梓敬近年開始經營網上平台,佢嘅YouTube頻道訂閱人數超過27萬,早前更成立KOL顧問公司「KOL2049」,生意愈做愈大。李梓敬噚日同Emily講,不論黃、藍陣營,網上世界對政治議題嘅熱度逐漸減退,所以佢間公司都要嘗試更多元化發展,包括推出專講飲食、不涉政治嘅娛樂節目,同埋喺直播賣各類產品。

李梓敬話喺上月嘅「雙11」,佢連同其他KOL開直播,推銷參茸海味等貨品, ...
做生意食四方飯,正常人跟本就唔應該攪乜L顏色經濟圈,只有黃屍先咁L戇鳩攪乜7黃屍經濟圈圍爐,正常人唔L使同班仆街曱甴鬥傻。。。

支持

各有各攪囉,我今日至幫襯咗黃點買外賣。

引用:
原帖由 南區宇宙的師兄 於 2020-12-4 08:59 PM 發表

師兄,我亦都搵唔到呢條片佢講嘅嘢,可能佢哋cut頭cut尾😏明報唔使介紹啦😌
希望係啦!

如果有人要建立藍色經濟圈,知恥犯恥,比小黃人更可恥!

引用:
原帖由 d49jp9us9hk9tw9 於 2020-12-4 07:42 PM 發表
【明報專訊】新民黨李梓敬近年開始經營網上平台,佢嘅YouTube頻道訂閱人數超過27萬,早前更成立KOL顧問公司「KOL2049」,生意愈做愈大。李梓敬噚日同Emily講,不論黃、藍陣營,網上世界對政治議題嘅熱度逐漸減退,所以佢間公司都要嘗試更多元化發展,包括推出專講飲食、不涉政治嘅娛樂節目,同埋喺直播賣各類產品。

李梓敬話喺上月嘅「雙11」,佢連同其他KOL開直播,推銷 ...
藍黃都唔支持

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-12-4 07:57 PM 發表
我個人偏藍既,但系我覺得好累,成日講政治。所以如果唔系超底線,放火打人之類既,我唔會追住黃人,大家觀點唔同無問題,未傷害人就得。你對政府不滿,你有膽咁系圍特首咯。。你圍市民把鬼
這才是主流的想法

黃屍經濟O如屎如尿

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]