• 瀏覽: 2,208
  • 回覆: 31
+2

幾隻舉手機器小丑坐喺垃圾會充撐場面

引用:
原帖由 武德鼎 於 2020-12-4 07:13 PM 發表
立法會財委會以33票贊成、2票反對、2票棄權,通過「明日大嶼」前期研究撥款建議,涉及超過5億5千萬。

http://img.tvb.com/ti_img/inews/20201204/entries_5fca16e934b0315912e02e30_2194319978_big_1607079711.jpg

冇咗犯民阻住地球轉,立法會即時有效率

新聞來源連結:
http://news.tvb.com/instant/5fca16e934b0315912e02e30/立法會財委會通過明日大嶼前期研究撥款建議
倒錢落海

引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-12-4 07:45 PM 發表

一班盲反琳屎小醜冇晒

冇咗仆街泛民阻頭阻勢, 香港發展即時快咗好多.

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2020-12-4 07:36 PM 發表
呵呵~建制你班福建幫共濟會走狗跌左入中央隻鑊入面~呵呵~呵呵呵呵!!!
知唔知自己講緊咩呢?

引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-12-4 07:45 PM 發表

係通過左呀吹咩

反對建設同反人類有咩分別?  人類進展至今 都係不斷建設不斷移居 而有令日!  盲反架理據係咩?

支持填海,唔益鄉親!

有晒效率

引用:
原帖由 erectdick 於 2020-12-4 07:23 PM 發表
一萬億嘅工程,前期五億是什麼比例呢?
事但拉,依家任佢開。。。
到時超資再加多2,3億

跟住就加垃圾徵費, 然後又ㄧ班臭X叫加70%稅, 跟住就再加...

好嘢洗晒啲錢唔好益外人

引用:
原帖由 erectdick 於 2020-12-4 07:23 PM 發表
一萬億嘅工程,前期五億是什麼比例呢?
分贓都要排隊

終於有番個有效率又有理智反對聲音既立法會
終於可以惠福香港市民!!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]