• 瀏覽: 1,646
  • 回覆: 22
引用:
原帖由 launch_date 於 2020-12-4 08:00 PM 發表

你肯定肥佬泥唔係美國民主黨既人???
我剩係知佢係美狗一條、做狗冇權揀主人、你覺得佢係民主黨既人呀?咁你清楚D囉

引用:
原帖由 launch_date 於 2020-12-4 07:58 PM 發表
造呢D「新聞」,呃鳩班無腦柒毛出去柒

然後班無腦柒毛,以為白宮聲討肥佬,
就餓狗見屎咁,四圍汪汪叫~~~~~

清楚件事未呀
我都認為係假,不過肥佬黎下半世係監倉渡過就一定係真架啦 😀😀😀

引用:
原帖由 chichunlo 於 2020-12-4 20:07 發表

我剩係知佢係美狗一條、做狗冇權揀主人、你覺得佢係民主黨既人呀?咁你清楚D囉
美狗都有兩黨

而肥佬一向作風,似民主黨多,
新聞亦係民主黨主場,一向荷李活作風

咁問題係,民主黨又點會抺黑拜燈呢???
似洗白拜燈就差唔多,劇本可能係咁

⋯⋯

引渡去美國咁好
邊個低能仔攪出黎架

引用:
原帖由 launch_date 於 2020-12-4 08:10 PM 發表

美狗都有兩黨

而肥佬一向作風,似民主黨多,
新聞亦係民主黨主場,一向荷李活作風

咁問題係,民主黨又點會抺黑拜燈呢???
似洗白拜燈就差唔多,劇本可能係咁

⋯⋯
我就冇你研究得咁深入、但肥佬黎個鬼佬助手就係共和既人、肥佬黎亦只係美國二黨既狗、佢係呢次選舉係冇權去撐邊個人當選、佢攪埋呢D硬膠野、就注定邊個贏左佢都冇運行、

引用:
原帖由 chichunlo 於 2020-12-4 20:27 發表

我就冇你研究得咁深入、但肥佬黎個鬼佬助手就係共和既人、肥佬黎亦只係美國二黨既狗、佢係呢次選舉係冇權去撐邊個人當選、佢攪埋呢D硬膠野、就注定邊個贏左佢都冇運行、
吹吓水啫,唔係研究

美國呢次係傳霉選總統

有無網址,想按

引用:
原帖由 johnlong18 於 2020-12-4 05:59 PM 發表
近日美國白宮的網頁出現一項名為要求立刻調查黎智英(We call for immediate investigation on HK Jimmy Lai Chee-Ying)的聯署,要求對黎智英在美國大選涉嫌發布虛假信息及非法干預作出調查。

https://dw-media.wenweipo.com/dams/wwpproduct/image/202012/03/5fc83281e4b0778ce6ca35511.jpg
又係東方或大公狗報, 明白

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]