• 瀏覽: 40,243
  • 回覆: 591
+21
引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-12-4 05:58 PM 發表
做白老鼠 ?
我地支持政府嘅大多數一定會打

其實使物爭議外國好d定國產好d,俾佢地自己選擇,唔好俾我睇死班藍屍廢老。上網就喊話點解唔俾佢打國產,有得打時咪又揀外國。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-12-4 06:11 PM 發表
我對祖國疫苗極有信心,決不用歐美疫苗
最好幾種疫苗任揀,有人中意食點心,有人中意食麥當奴,最好有理壽司揀。

引用:
原帖由 johnlong18 於 2020-12-4 05:51 PM 發表
英國於本月2日批准輝瑞(Pfizer)的mRNA (核酸)新冠肺炎疫苗,香港醫院藥劑師學會今日(3日)介紹各種疫苗的分別,又指mRNA疫苗是最新技術,故同

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201203/411237697760268288092346.jpeg/rre5tgLqdYge-VNWv0Tup4EX2TIs5bSh9NXen_TV3p8?v=w1280r16_9
打牛津嗰隻囉,bno 至愛。香港弱鷄屍咪淨係識賣葯架咩,見到棺材識流淚既袁大口支噴鼻疫苗邊樹有得賣,阿弱鷄屍

引用:
原帖由 billyfung11 於 2020-12-4 06:07 PM 發表

香港人,加油呀
加緊走路,弱智瘋,弱智嘅偶像,記得送錢俾人去旅行。啊,係你地已經送左錢俾人去旅行養人一家大細幾十年至一世。

引用:
原帖由 andysan4 於 2020-12-4 06:10 PM 發表

藥劑師協會:港人千其唔好對內地疫苗有信心,破壞我地既得利益
傷港藥劑師學會同尾國藥廠有冇利益輸送值得懷疑

香港最多就係媚洋撚

冇信心咪唔好打囉,可以去飲消毒藥水

香港現在真恐怖,啲所謂專業人士,凡事政治化。
老尾啲藥連第二階段測試都無做,直接跳去第三階段,仲要遲來先上岸,明明係中國開始第三階段測試先,但中國都未完成,老尾就怱怱宣佈新藥可以推出。
咁嘅藥會安全過中國嗰啲?
尊重下你自己之專業喇!

又一反中禍港團體自動蒲頭

引用:
原帖由 johnlong18 於 2020-12-4 05:51 PM 發表
英國於本月2日批准輝瑞(Pfizer)的mRNA (核酸)新冠肺炎疫苗,香港醫院藥劑師學會今日(3日)介紹各種疫苗的分別,又指mRNA疫苗是最新技術,故同

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201203/411237697760268288092346.jpeg/rre5tgLqdYge-VNWv0Tup4EX2TIs5bSh9NXen_TV3p8?v=w1280r16_9
有錢揾架!

引用:
原帖由 rosemary1216 於 2020-12-4 06:47 PM 發表
大陸嫦娥五號都上咗天,點解黃屍曱甴仲喺咁媚外,自欺欺人呢?!
因為美國上個世紀已經去左月球,你未出世,唔怪你。

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2020-12-4 06:02 PM 發表
我仲乜比人代表左我都唔知架 ? 我對內地疫苗有信心喎 !
x2

引用:
原帖由 billyfung11 於 2020-12-4 05:57 PM 發表

c煙,何君堯呢d垃圾先代表到你
聽英文那隻香港狗代表誰?能代表師兄嗎?

點解唔比港人自己決定打不打?洗乜依 d垃圾工會代表我呢?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]