• 瀏覽: 29,640
  • 回覆: 316
  • 追帖: 1
+22
請問用乜晶片架??

喂喂看新聞說有架飛比人打了下來, 是你嗎? 還是誰?

此超級電腦下一代必定叫 "十二章"

可憐鹵味人依家連派登陸器上月球都無能為力

下一部係咪叫十二章🤭🤭

引用:
原帖由 令狐椒 於 2020-12-4 04:24 PM 發表

所謂國際太空站, 現在都仍然歧視中國人, 排除中國太空人.
白人不嬲都玩歧視,

但中國人的優秀證明中國都可獨木成林,
而家只差的是中國人未係上下一條心,打做出中國世紀!

引用:
原帖由 bily33644 於 2020-12-4 02:42 PM 發表
內地傳媒報道,中國科學技術大學研究團隊與中科院上海微系統所、國家並行計算機工程技術研究中心合作構建了76個光子的量子電腦原型機「九章」,實用前景是能夠「高斯玻色取樣」任務快速求解。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201204/411489692454752256827149.jpeg/5EYwCh0V2WhO-HUzmcyodt4yI7XMZLwnEELeKBBC3ig?v=w1280r16_9 ...
就算未能量產民用。只供國家政府用都好好。

引用:
原帖由 bily33644 於 2020-12-4 02:42 PM 發表
內地傳媒報道,中國科學技術大學研究團隊與中科院上海微系統所、國家並行計算機工程技術研究中心合作構建了76個光子的量子電腦原型機「九章」,實用前景是能夠「高斯玻色取樣」任務快速求解。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201204/411489692454752256827149.jpeg/5EYwCh0V2WhO-HUzmcyodt4yI7XMZLwnEELeKBBC3ig?v=w1280r16_9 ...
幾時做到notebook?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-12-4 04:27 PM 發表

白人不嬲都玩歧視,

但中國人的優秀證明中國都可獨木成林,
而家只差的是中國人未係上下一條心,打做出中國世紀!
中國人夠多,一個國家人口等於歐州加美國人,市場夠大自然乜都有可能,以後中國面對既只有兩個勢力,就係白人勢力同印度人。

引用:
原帖由 生生不息2014 於 2020-12-4 04:27 PM 發表

就算未能量產民用。只供國家政府用都好好。
有排都未得啦,呢啲量子計算機員只能計算單一問題。

咁快,-是否用左漢芯

引用:
原帖由 陳嘉滿 於 2020-12-4 03:53 PM 發表
呢啲明明喺美國未來科技嚟,中國人做乜偷嘢
偷取尾國幾百年後嘅科技,原來中國已經用緊時光機。

引用:
原帖由 藍屎豬西 於 2020-12-4 04:26 PM 發表
請問用乜晶片架??

喂喂看新聞說有架飛比人打了下來, 是你嗎? 還是誰?
晶片用咩自已查啦。。on9
有本事咪唔好賣...唔抵得咪生產部仲快ga lor. 自已咪可以有得打

我淨係知供到人地九章,一定俾人屌到開巷。 

引用:
原帖由 花好月圓102 於 2020-12-4 03:56 PM 發表

中國出產, 全部廢物中國出產, 全部廢物中國出產, 全部廢物中國出產, 全部廢物中國出產, 全部廢物中國出產, 全部廢物中國出產, 全部廢物中國出產, 全部廢物中國出產, 全部廢物中國出產, 全部廢物中國出產, 全部廢物中國出產, 全部廢物中國出產, 全部廢物中國出產, 全部廢物中國出產, 全部廢物中國出產, 全部廢物中國出產, 全部廢物中國出產, 全部廢物中國出產, 全部廢物中國出產, 全部 ...
睇嚟你一定係中國出產。不過做人唔好以偏概全。唔好以為個個都似你先得架

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]