• 瀏覽: 3,991
  • 回覆: 83
壹傳媒(00282)股價自8月黎智英及多名高層被捕後,先後多次大幅異動,黎智英昨(3日)被控欺詐提堂,須還押至明年4月1...

一間公司嘅老闆兼精神領袖就嚟坐監,股價唔急跌仲反而急升,佢絕對創造咗一個世界紀錄👍👍

有冇人可以出嚟解釋下呢
新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201204/mobile/bkn-20201204111119594-1204_00822_001.html

得把口 正黃🐶
🤡🤡🤡
手足快D撐住接貨呀,勿忘初心

又有熱愛民主手足故技重施

泛民五大訴求:
1.成立「獨立」委員會,籌備港獨事宜
2.將港獨人士破壞行徑定性為義舉
3.釋放港獨義士並作出道歉及賠償
4.限時港共警員棄械投降
5.中共需向全球承認骯肛 is not China

回覆 引用 TOP

手足仲唔接?撐蘋果撐真相喎!

回覆 引用 TOP

冇得保釋都可以升咁多,如果打靶咪升到上太空

撐蘋果

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-12-4 02:08 PM 發表

撐蘋果
得把口

得把口 正黃🐶
🤡🤡🤡
引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-12-4 02:08 PM 發表

撐蘋果
菜菜子和你很像

附件

15115E29-8E51-45C5-9E99-7E6792720428.jpeg(32.07 KB)

2020-12-4 02:15 PM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 abrahamlai2014 於 2020-12-4 02:03 PM 發表

壹傳媒(00282)股價自8月黎智英及多名高層被捕後,先後多次大幅異動,黎智英昨(3日)被控欺詐提堂,須還押至明年4月1...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201204/photo/bkn-20201204111119594-1204_00822_001_01b.jpg?20201204125211

一間公司嘅老闆兼精神領袖就嚟坐監,股價唔急跌 ...
因為報紙可可能同黎割席,變返返正常。

證監會做野啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 buddy-wah 於 2020-12-4 02:22 PM 發表

因為報紙可可能同黎割席,變返返正常。
咁轉貼業就慘喇

泛民五大訴求:
1.成立「獨立」委員會,籌備港獨事宜
2.將港獨人士破壞行徑定性為義舉
3.釋放港獨義士並作出道歉及賠償
4.限時港共警員棄械投降
5.中共需向全球承認骯肛 is not China

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 abrahamlai2014 於 2020-12-4 02:10 PM 發表

得把口
冇買, 恨唔到咁多

最好笑班曱甴瞓身去買完, 漢奸黎先出黎講唔好亂買.
之前有大閘蟹形容股民責貨走唔甩, 現有大曱甴啦

舉報漢奸走狗及曱甴, 人人有責!!!

回覆 引用 TOP

又黎料

回覆 引用 TOP

專家籲勿接火棒...
否則輸到仆係度

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]