• 瀏覽: 48,881
  • 回覆: 358
引用:
原帖由 扒龍舟 於 2020-12-4 02:35 PM 發表

其實點解呢個時候,周爸爸仲戴黑色口罩?好明顯係支持黒暴黃屍的標記,如果唔係佢應該阻止個仔去犯險,而唔係叫個仔小心,整件事上最可憐其實係周媽媽。
根本佢父母都係曱甴所以曱甴死全家

熱賣及精選
呢條片真係一大巴車落去尋日作供果位黑醫護醫生到。

佢地只想知個結果系差佬做,其他細節無興趣知

證據確鑿,隻曱甴是自已硬膠失足跌死的!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pk_man_11 於 2020-12-4 02:39 PM 發表

根本佢父母都係曱甴所以曱甴死全家
真,佢咁嘅父母都有份害死個仔的!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kkwgm 於 2020-12-4 03:21 PM 發表

佢地只想知個結果系差佬做,其他細節無興趣知
根本曱甴以為差人揾唔到真相,想用自己編作故事來煽動學生,繼續破壞香港!

其實,科大教出咁嘅一班曱甴學生,都難辭其咎!

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-12-4 01:07 PM 發表

冇知覺識爬牆 識特易功能
明知會跳落去都爬果度 神乎其技
白牆爬上去會冇鞋印
又會偏偏發生在果段特別時間

如有兇徒、應不是熟當區環境人
好奇咩? 明知傻侵輸9硬仲夾硬話有400票嘅懵L我都見過呀

那急症室醫似有專登做假嫌之嫌,以想為這個案件攪些風,又落下雨咁,應被撤查!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-12-4 03:26 PM 發表

根本曱甴以為差人揾唔到真相,想用自己編作故事來煽動學生,繼續破壞香港!

其實,科大教出咁嘅一班曱甴學生,都難辭其咎!
搵到真相無用架,實話一早夾埋,全部証據都系偽做。
之前陳x霖單野有版你見,話佢家人一早比人殺晒,佢媽系演員! 總之佢地眼中只有一個答案,就系一定差佬做,講完。

如何證明黑影是周梓樂呢?有沒有錄影片段時「鏡頭的拍攝位置和時間」去確定呢?即使黑影是周梓樂,但只拍到黑影,又可以證明得到是自殺還是他殺?
裁判官是基於「錄影片段」去推斷醫護證供不吻合,而不會憑醫護證供去反推斷「錄影片斷」中的黑影並非周梓樂,這就是裁判官不夠專業了。

之前睇某人Facebook 原來係仇警撚樣,依家仲要Deleted 埋戶口,無私顯見私,佢已無資格作供,所作口供應列為不可信証人,警方調查有人在法庭作假口供,醫務委員會應介入調查有人專業失德。

引用:
原帖由 cwaichan1 於 2020-12-4 03:18 PM 發表

呢條片真係一大巴車落去尋日作供果位黑醫護醫生到。
輪到黑醫護一個大話冚一個大話!

** Don't try to catch a falling knife until you have a handle on the risk **

回覆 引用 TOP

玩死個黃屍醫生,啱啱先話俾人掟落去。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-12-4 01:07 PM 發表

冇知覺識爬牆 識特易功能
明知會跳落去都爬果度 神乎其技
白牆爬上去會冇鞋印
又會偏偏發生在果段特別時間

如有兇徒、應不是熟當區環境人
凶徒咩嘢?又作?法官都話只見一個身影,週邊冇人

根本就同先前無線發放那套車場cctv脗合,都見兩件曱甴們在那裡先後玩parkour, 差d步周的後塵!

根本在車場玩呢d嘢就係禁止,那裡是泊車唔係進行這些活動!

所以死因根本係條友硬膠,冇得怨人!

回覆 引用 TOP

捕風捉影?

菲人黎旅遊我唔會排擠佢地
但要求港人唔請菲人係要經濟打擊佢地
護保在菲旅客都做唔到
唔打擊佢地經濟
佢地點識反省

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]