• 瀏覽: 5,895
  • 回覆: 85
+12
科大生周梓樂死因研訊今(4日)踏入第15日。裁判官高偉雄昨午稱,雖然有警員曾供稱廣明苑一帶的閉路電視拍攝不到肇事停車場,裁判官自己翻看相關影

講左N次
當日有警察結婚
黑暴吹雞攞景贈興
自願做黑暴哨兵玩
parkour技術不足失手跌死
講完

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/557434/周梓樂死因-廣明苑一帶閉路電視拍到黑影墮下-案押後下周作調查

似乎愈來愈接近真相了。

不過,我看如果真相不符合奸邪妖獸期望,必定會對法官大人群起而攻之。

多數係隻曱甴,on99咁自己撻L死.

為件咁架曱甴嘥咁多社會資源搞成年。

拖延公開通訊記錄啦

就算有cam...……..係法庭即刻睇事發果10分鐘就得啦
使咩暫停下星期再審

黑影........係呀曱甴有掟野落樓

等睇急症黑醫被打面

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2020-12-4 10:58 AM 發表
科大生周梓樂死因研訊今(4日)踏入第15日。裁判官高偉雄昨午稱,雖然有警員曾供稱廣明苑一帶的閉路電視拍攝不到肇事停車場,裁判官自己翻看相關影

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201201/410529246889381888280193.jpeg/vEEIz72QaeJQTM3G0Xjt-cPLbxhaNHkY5HJ9kORyfZA?v=w1280r16_9
同意parkour技術不足失手跌死,翻出去時click到腳失平衡,或唔熟路翻出去時唔知下面係4米高

成班唔睇重點。。重點雖然影到佢點跌 但更顯示出黑警唔認真做野 或者企圖隱藏真相 話影唔到 但人地一眼就睇到 好撚認真阿

條朦朧片見有黑影跌落,有Q用咩!乜都證明唔到!而家已認為佢係由3樓跌落2樓,條片又有乜用?米又係證明佢跌落2樓,有乜重大發現!
救護員口供同影片有出入?記臆點會絕對正確?你可以正確講出昨日11~12點做乜?

引用:
原帖由 digosja 於 2020-12-4 11:34 AM 發表
成班唔睇重點。。重點雖然影到佢點跌 但更顯示出黑警唔認真做野 或者企圖隱藏真相 話影唔到 但人地一眼就睇到 好撚認真阿
9官話睇要係好有用+關鍵既, 咁9官有裁決未???
重點雖然影到佢點跌<===咁重話繼續查???

引用:
原帖由 whitepig88 於 2020-12-4 11:30 AM 發表

同意parkour技術不足失手跌死,翻出去時click到腳失平衡,或唔熟路翻出去時唔知下面係4米高
就係咁簡單
https://www.facebook.com/watch/?v=424716785112431

附件

download (56).jpg(18.52 KB)

download (56).jpg

download (57).jpg(15.89 KB)

download (57).jpg

引用:
原帖由 digosja 於 2020-12-4 11:34 AM 發表
而家影到遠遠有黑影跌落,有乜用?證明到乜?個黑影係唔係周同學都唔確定,就算係都只係確定跌落時間!有乜用?

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-12-4 11:18 AM 發表
多數係隻曱甴,on99咁自己撻L死.
自己 Law Lai Gin

附件

download (59).jpg(13.42 KB)

download (59).jpg

download (58).jpg(13.86 KB)

download (58).jpg

v2-29effdba87002a83386afedceebd3ca6_1440w.jpg(234.12 KB)

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]