• 瀏覽: 10,118
  • 回覆: 81
  • 追帖: 1
+11
引用:
原帖由 keung1997 於 2020-12-5 07:36 AM 發表
黑醫死全家!
妳直接去死

黑醫護死全家!天收!撞車!橫禍接踵而來。

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-12-5 05:36 AM 發表
醫護幾時都缺人手
因好多曱甴克E?

引用:
原帖由 ronnietsang 於 2020-12-5 09:44 AM 發表

醫護十分偉大,封關都係靠佢地爭取,才減少疫情散播
有名叫克護

引用:
原帖由 唔睇大台 於 2020-12-4 09:52 AM 發表
公立醫院醫護人手不足,醫院管理局透過招聘可彈性兼職上班的醫護人員,加強人手,以應付季節性服務高峰或其他突發性情況。目前約有1200多位醫護人員參與計劃,反應理想,每月總工作時數約5萬小時。有參與者指,計劃彈性靈活,容許她們平衡工作與家庭,既能幫助病人,又能享受個人時間,一舉兩得。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201204/photo/bkn-20201204004555992-1204_00822_001_01b.jpg?20201204061045 ...
無錯!醫護人員辛苦你哋啦

引用:
原帖由 珍貴榴槤 於 2020-12-5 04:34 AM 發表

有錢收㗎班仆街
你呢句說話同黃人有乜分別?你個死曱甴

引用:
原帖由 珍貴榴槤 於 2020-12-5 04:33 AM 發表
死黑護!貪錢自私又 白痴
你哋呢個時候無醫護死哂添呀!傻x

引用:
原帖由 keung1997 於 2020-12-5 07:36 AM 發表
黑醫死全家!
香討就係多得你呢條傻x係度搞到香討cheap哂

引用:
原帖由 pps173 於 2020-12-6 12:07 PM 發表

香港人已經容忍你班死黑醫死黑護很久了。強烈要求開放醫療市場!吸引海外人士直接降低醫療系統成本。死黑醫護,死全家。

引用:
原帖由 pps173 於 2020-12-6 12:07 PM 發表

去傻屄連登啦,死曱甴死全家。死曱甴,全部等天收。

引用:
原帖由 win2win 於 2020-12-5 08:39 AM 發表

經常話好忙,壓力大到爆錶

仲有力氣同時間兼職?
其實係咪真係咁忙,我有疑問,對上一次深夜入急症室,啲醫生護士係度吹水,等左我4個鐘,咁當然我唔係最緊急個隻,亦都認為要分流去俾有優先既人士。但問題我見到啲醫護係度吹水,咁點解仲要我等咁耐。

醫管局不應該姑息養奸!炒曬呢班黑醫護!引入外來醫生,令香港市民受惠!高薪養班仆街,都嘥米飯。

引用:
原帖由 keung1997 於 2020-12-6 12:14 PM 發表

去傻屄連登啦,死曱甴死全家。死曱甴,全部等天收。
你都傻嘅!你咪又同班死曱甴一9樣!以為叫人曱甴自己就唔係曱甴呀?睇下邊個死全家先!

引用:
原帖由 pps173 於 2020-12-6 06:09 PM 發表

你都傻嘅!你咪又同班死曱甴一9樣!以為叫人曱甴自己就唔係曱甴呀?睇下邊個死全家先!
你先死全家!黑醫不得人心!

引用:
原帖由 keung1997 於 2020-12-6 07:31 PM 發表

你先死全家!黑醫不得人心!
咪L再小學雞

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]