• 瀏覽: 25,608
  • 回覆: 386
  • 追帖: 1
+12
著草就著草啦,流亡?

引用:
原帖由 kauser 於 2020-12-4 10:29 AM 發表

我都想知🤔
民主黨都真係夠晒無恥,中午仲話會返嚟,當晚就立刻『今晚的我打倒今午的我』
完美演繹..... 叫你前面衝,自己後面鬆😂
何止丫,呢頭話星期五一定回港,轉頭走佬。
跟住話永不移民,心只有香港,
又話流亡無地生根,但又有方法安頓家人,
又無工作都可一家幾口餓唔死。
傻都知背後有黑金養佢一家啦,唔認就得咩?

乜都佢講,仲有無人會信講嘅說話?

引用:
原帖由 thanks橋 於 4-12-2020 09:40 AM 發表

//orientaldaily.on.cc/cnt/news/20201204/photo/1204-00176-012b1.jpg

官司纏身的立法會前議員許智峯,日前被發現正身處丹麥,已被質疑流亡海外,前晚更傳出其父母及妻兒已乘飛機離港,去向不明。對於自己的去向,他反口覆舌,昨晨強調會如期於周五返港,中午卻說「不肯定」會否返港,晚上更「反口」,在Facebook宣布退出民主黨和流亡 ...
正確名稱係『棄保潛逃』,唔係乜野『逃亡
正如『佔中』,唔係『去飲
縱火』,唔係『火魔法
毆打』,唔係『私了
洗黑錢』,唔係『眾籌

引用:
原帖由 thanks橋 於 2020-12-4 09:40 AM 發表

//orientaldaily.on.cc/cnt/news/20201204/photo/1204-00176-012b1.jpg

官司纏身的立法會前議員許智峯,日前被發現正身處丹麥,已被質疑流亡海外,前晚更傳出其父母及妻兒已乘飛機離港,去向不明。對於自己的去向,他反口覆舌,昨晨強調會如期於周五返港,中午卻說「不肯定」會否返港,晚上更「反口」,在Facebook宣布退出民主黨和流亡 ...
區域法院首席法官高勁,邊個黃官批准佢可以離港咖,依家走犯,黃官要唔要代佢接受審判啊!!!!

引用:
原帖由 kauser 於 2020-12-4 10:29 AM 發表

我都想知🤔
民主黨都真係夠晒無恥,中午仲話會返嚟,當晚就立刻『今晚的我打倒今午的我』
完美演繹..... 叫你前面衝,自己後面鬆😂
唯物辨證共產黨先係專家

民主之恥, 懦夫一名

弱智峰,就取著數,等外國比居留權佢,真係快人一步,理想達到。係佢致做得出

引用:
原帖由 Vanillaq_L 於 2020-12-4 10:38 AM 發表

區域法院首席法官高勁,邊個黃官批准佢可以離港咖,依家走犯,黃官要唔要代佢接受審判啊!!!!
最好告唔入律政司自己要比錢唔好用市民錢

引用:
原帖由 小港人 於 2020-12-4 09:52 AM 發表
說好的齊上齊落呢
說. 只是說
做. 是另一回事

走咗味好囉

引用:
原帖由 樹下地獄羊 於 2020-12-4 10:34 AM 發表

何止丫,呢頭話星期五一定回港,轉頭走佬。
跟住話永不移民,心只有香港,
又話流亡無地生根,但又有方法安頓家人,
又無工作都可一家幾口餓唔死。
傻都知背後有黑金養佢一家啦,唔認就得咩?

乜都佢講,仲有無人會信講嘅說話?
呢D真係小兒科
唯物辦證共產黨玩得最勁

我成日都仲見到班後生話手足不是寂寞,還有我哋在出面支持你

引用:
原帖由 Roy弟弟 於 2020-12-4 10:22 AM 發表
繼林卓廷後,其次我最憎就係呢個許智瘋
你還是有不少可以繼續惜的
陳腦莊和飛機豪也是同一級的

某程度上是好事,唔使再見呢條友係度發神經。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]