• 瀏覽: 25,485
  • 回覆: 386
  • 追帖: 1
+12
有港共政權,民主已死

引用:
原帖由 Reporterdog 於 2020-12-4 10:01 AM 發表
11877791 呢頭眾籌完, 嗰頭 連人帶錢走佬 !
黃屍就系咁蠢送錢俾人洗

引用:
原帖由 半夜默默的臂彎 於 2020-12-4 10:12 AM 發表
呢條闔家鏟揾夠黑金,衆籌著草走佬
同意

弱智瘋雖然個樣低低地,但係都蠢唔哂,自己著草外國仲不忘叫班手足繼續衝,雖知唔係個個手足好似許生咁呃埋呃埋夠著草外國用,好多傻仔連律師費都沒籌到就醁入去受靶,叫人衝,自己鬆,好嘢👏

引用:
原帖由 小港人 於 2020-12-4 09:52 AM 發表
說好的齊上齊落呢
再說好啲着草叫打國際線,黃絲曱甴遮醜技倆!

引用:
原帖由 Threeee 於 2020-12-4 09:46 AM 發表
流佢條命,邊個狗官放佢架逃犯
控方指兩人已不是立法會議員,要求法庭下令兩人交出旅遊證件。區域法院首席法官高勁修在考慮後,指兩人是政黨人士,亦是區議員,加上情況沒有重大改變等,故拒絕控方申請。

你老母跣鳩D低能青年齊上齊落,現在歎丹麥光雞……正冚家產

人地搵夠去外國風流快活啦

吸完曱甴錢,又可以去外國逍遙快活!曱甴繼續食二手飯!

畏罪潛逃就畏罪潛逃啦,扮乜撚野吖,逃犯扮英雄,呢條柒頭塊面真係厚過石屎牆,咁多個忍樣呢個算係最冇腰骨冇廉恥,做佢屋企人真係要搵面具戴住先敢出街

白痂架, 而家國家元首開會都係用app 架啦, 使唔使咁放水法呀, 黃狗x!

咩流亡?應該係畏罪潛逃!著草!

點解要退黨呢?退黨保平安?

曱甴手足,好L慘呀!又話齊上齊落?

引用:
原帖由 地獄的吹雪 於 2020-12-4 10:00 AM 發表
流亡即只可以做黑工,咁細路點讀書?之後生活開支點算?又搵人捐錢?背後老細係邊個?

所謂手足仲支持呢d人真係on99
香港人眾籌啲錢都未交代就走咗,自私無擔當

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]