• 瀏覽: 25,498
  • 回覆: 386
  • 追帖: 1
+12
正P K ....怕坐監! 支持三條坐監友面對現實,一年後再坐底大家吹吹水

引用:
原帖由 thanks橋 於 2020-12-4 09:40 AM 發表

//orientaldaily.on.cc/cnt/news/20201204/photo/1204-00176-012b1.jpg

官司纏身的立法會前議員許智峯,日前被發現正身處丹麥,已被質疑流亡海外,前晚更傳出其父母及妻兒已乘飛機離港,去向不明。對於自己的去向,他反口覆舌,昨晨強調會如期於周五返港,中午卻說「不肯定」會否返港,晚上更「反口」,在Facebook宣布退出民主黨和流亡 ...
咁撚昂鳩流亡直至死亡

引用:
原帖由 cm923 於 2020-12-4 07:48 PM 發表
政府點做嘢架?
比呢D人走左去嘅!
天會收佢
慳返米飯,好事嚟

大話精!🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

泛民冇一個有誠信!

引用:
原帖由 Reporterdog 於 2020-12-4 10:01 AM 發表
11877791 呢頭眾籌完, 嗰頭 連人帶錢走佬 !
呢條撚樣早排攪咩告個的士司機已經呃左幾百萬。加埋呢鑊成700粒gar.
真係咁多眾籌咩,唔通班窮撚黃屍有錢捐?

去投胎

許智峯逃丹麥 宣布死亡

驚到佢個撚樣呢

大話精,點解唔人生更精彩呀?

垃撚圾

引用:
原帖由 thanks橋 於 2020-12-4 09:40 AM 發表

//orientaldaily.on.cc/cnt/news/20201204/photo/1204-00176-012b1.jpg

官司纏身的立法會前議員許智峯,日前被發現正身處丹麥,已被質疑流亡海外,前晚更傳出其父母及妻兒已乘飛機離港,去向不明。對於自己的去向,他反口覆舌,昨晨強調會如期於周五返港,中午卻說「不肯定」會否返港,晚上更「反口」,在Facebook宣布退出民主黨和流亡 ...
真矛盾,又想尼條卜街返梨受靶,但尼D卜街一世反吾到HK對HK系好事

當初檢方要佢交出護照,法官幫佢推脫,而家果然畏罪潛逃

引用:
原帖由 小港人 於 2020-12-4 09:52 AM 發表
說好的齊上齊落呢
大難臨頭各自飛

佢累撚死佢啲手足 以後個個保釋都唔會批

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]