• 瀏覽: 25,606
  • 回覆: 386
  • 追帖: 1
+12
引用:
原帖由 kcmc 於 2020-12-4 10:28 PM 發表
妖,宣布流亡炸,我仲以為宣布死亡…
我都睇錯左標題,以為全家滅亡。。

引用:
原帖由 thanks橋 於 2020-12-4 09:40 AM 發表

//orientaldaily.on.cc/cnt/news/20201204/photo/1204-00176-012b1.jpg

官司纏身的立法會前議員許智峯,日前被發現正身處丹麥,已被質疑流亡海外,前晚更傳出其父母及妻兒已乘飛機離港,去向不明。對於自己的去向,他反口覆舌,昨晨強調會如期於周五返港,中午卻說「不肯定」會否返港,晚上更「反口」,在Facebook宣布退出民主黨和流亡 ...
🗣:「我係垃圾會已完許智瘋,我要見你哋個指揮官!」😁😁 以後都聽唔到佢把鳩叫聲、柒頭樣,好懷念啊😆

我一直以為佢扮傻,原來係真傻唔係扮

引用:
原帖由 ie7 於 2020-12-4 10:52 AM 發表

香港人太蠢易呃,李卓人靠64呃香港人30年都6層樓揸手啦
尤其是大學生和中學生真係超易呃。

引用:
原帖由 thanks橋 於 2020-12-4 09:40 AM 發表

//orientaldaily.on.cc/cnt/news/20201204/photo/1204-00176-012b1.jpg

官司纏身的立法會前議員許智峯,日前被發現正身處丹麥,已被質疑流亡海外,前晚更傳出其父母及妻兒已乘飛機離港,去向不明。對於自己的去向,他反口覆舌,昨晨強調會如期於周五返港,中午卻說「不肯定」會否返港,晚上更「反口」,在Facebook宣布退出民主黨和流亡 ...
邊個幚佢走佬

引用:

條友真係起低能,柒出國際!仔on 9, 父母一樣on 9跟佢走!

引用:
原帖由 Reporterdog 於 2020-12-4 10:01 AM 發表
呢頭眾籌完, 嗰頭 連人帶錢走佬 !
如果有公義,睇你條 on 9仲點著草?

引用:
原帖由 tigerowl 於 2020-12-4 10:33 AM 發表
著草就著草啦,流亡?
正確嚟講, 係人面獸心, 夾帶私逃 !

引用:
原帖由 樹下地獄羊 於 2020-12-4 10:34 AM 發表

何止丫,呢頭話星期五一定回港,轉頭走佬。
跟住話永不移民,心只有香港,
又話流亡無地生根,但又有方法安頓家人,
又無工作都可一家幾口餓唔死。
傻都知背後有黑金養佢一家啦,唔認就得咩?

乜都佢講,仲有無人會信講嘅說話?
邊個咁on 9會養佢?🤔

凍結佢全家資產先🤫

引用:
原帖由 Vanillaq_L 於 2020-12-4 10:38 AM 發表

區域法院首席法官高勁,邊個黃官批准佢可以離港咖,依家走犯,黃官要唔要代佢接受審判啊!!!!
法院應該出來評論下這宗個別事件。🤔

佢犯嘅只係搶人手機、潑臭水啫,洗唔洗搞到着草咁大陣仗,以為自己係咩?乘機移民?講自己係流亡咁好聽???畏罪潛逃咋

引用:
原帖由 同馬會拎返廿萬 於 2020-12-4 11:18 AM 發表
有港共政權,民主已死
冇黃屍就唔會死!

佢向子女身教: 犯咗錯逃避就得

引用:
原帖由 haogaoye 於 2020-12-4 11:18 AM 發表

黃屍就系咁蠢送錢俾人洗
係友同啲黃屍都畀人洗哂腦,洗到壞哂腦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]