• 瀏覽: 36,198
  • 回覆: 464
  • 追帖: 2
+19
美國司法部據報正尋求與中國電訊設備商華為副董事長孟晚舟達成協議,以認罪換取讓她返回中國。

美國同加拿大兩條契兄弟唔知點收科冚左個馬騮戲, 希望大小姐會心急回國係咁E應承, 咁就唔駛越揚越多臭屎出黎.

新聞來源連結:
http://news.tvb.com/world/5fc982c2335d19c138c40a6b/據報孟晚舟與美國司法部達協議-以認罪換取回國

你知唔知共產黨有幾愛加拿大

中國和加拿大雙邊貿易保持強勁 未受華為爭端的影響

【彭博】-- 雖然兩國之間面臨建交以來最嚴重的外交危機,但中國在加拿大國際貿易中的占有率依然在成長。

加拿大統計局周二發布的數據顯示,年初至今對華進出口占加拿大全球商品貿易總額的比例為6.9%,比前三年的平均水平幾乎高出整整一個百分點,並且是有記錄以來的最高占有率。

中國占有率的提高說明了一個事實,在加拿大與其他主要貿易夥伴之間貿易下滑的同時,與中國之間貿易量仍在增加。為了遏制Covid-19的傳播,北美很多地區今年實施了封鎖,但中國經濟已經恢復到更加正常的水平。

穩定的貿易流與岌岌可危的外交關係形成了鮮明對比。在加拿大2018年底逮捕華為高管、隨後中國拘留兩名加拿大人之後,兩國關係開始交惡。

美國是加拿大最大的貿易夥伴,今年雙邊商品貿易下降了17%,在加拿大全球商品貿易總額的比例降至67%,而前幾年平均水平為69%。

孟女士不用怕了
拜登就入住白宮
佢就快就可以返香港了

來自加執法部門的證人在出庭接受盤問時承認,拘捕孟晚舟的流程中存在錯誤。

霉國佬想出的屎橋

太子女跪求美加放佢一馬

引用:
原帖由 阿乜水 於 2020-12-4 08:48 AM 發表
美國司法部據報正尋求與中國電訊設備商華為副董事長孟晚舟達成協議,以認罪換取讓她返回中國。

http://img.tvb.com/ti_img/inews/20201204/entries_5fc982c2335d19c138c40a6b_2564737335_big_1607042135.jpg

美國同加拿大兩條契兄弟唔知點收科冚左個馬騮戲, 希望大小姐會心急回國係咁E應承, 咁就唔駛越揚越多 ...
一定唔會,而家基本已證實加拿大海關同警濫權,同美早有預謀兼越權攞孟私人資料俾美國,加拿大已有人唔出庭答辯同唔肯公開同美國既資訊,無犯做乜要認罪咁笨

呢D 鍵盤曱甴既弱智程度真係笑死冇命賠. 標題都講明係 "美國佬尋求" 啦.

認罪?信美國佬承左罪會放人?做到CFO就唔好咁硬膠!!!

孟臭西為左返支那竟然跪低認罪 👹👹👹

引用:
原帖由 阿乜水 於 2020-12-4 08:48 AM 發表

http://img.tvb.com/ti_img/inews/20201204/entries_5fc982c2335d19c138c40a6b_2564737335_big_1607042135.jpg

美國同加拿大兩條契兄弟唔知點收科冚左個馬騮戲, 希望大小姐會心急回國係咁E應承, 咁就唔駛越揚越多 ...
乜撚野傳媒?尋求等同達成?

引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-12-4 09:08 AM 發表
太子女跪求美加放佢一馬

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2020-12-4 09:17 AM 發表
香港狗唔識中文命令。
所以以連我都要學講英文。。

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2020-12-4 08:53 AM 發表
你知唔知共產黨有幾愛加拿大

中國和加拿大雙邊貿易保持強勁 未受華為爭端的影響

【彭博】-- 雖然兩國之間面臨建交以來最嚴重的外交危機,但中國在加拿大國際貿易中的占有率依然在成長。

加拿大統計局周二發布的數據顯示,年初至今對華進出口占加拿大全球商品貿易總額的比例為6.9%,比前三年的平均水平幾乎高出整整一個百分點,並且是有記錄以來的最高占有率。

中國占有率的提高說明了 ...
你不如說大麻大愛中國啦。
這次澳大利亞割喉阿富汗兒童事件。
5眼中的英國,美國,就連乖寶寶新西蘭都表態支持澳洲屠夫。
但奇怪的是,一向反華的大麻多竟然背叛5眼,默不出聲。
難道大麻多是表面反華,內心愛中國 ?

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2020-12-4 09:17 AM 發表
應該唔夠你老母果塊臭既

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]