• 瀏覽: 36,476
  • 回覆: 8
  • 追帖: 2
+19
引用:
原帖由 阿乜水 於 2020-12-4 08:48 AM 發表
美國司法部據報正尋求與中國電訊設備商華為副董事長孟晚舟達成協議,以認罪換取讓她返回中國。

http://img.tvb.com/ti_img/inews/20201204/entries_5fc982c2335d19c138c40a6b_2564737335_big_1607042135.jpg

美國同加拿大兩條契兄弟唔知點收科冚左個馬騮戲, 希望大小姐會心急回國係咁E應承, 咁就唔駛越揚越多 ...
乜撚野傳媒?尋求等同達成?

引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-12-4 09:08 AM 發表
太子女跪求美加放佢一馬

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2020-12-4 09:17 AM 發表
孟臭西為左返支那竟然跪低認罪 👹👹👹
香港狗唔識中文命令。
所以以連我都要學講英文。。

引用:
原帖由 魔教周周 於 2020-12-4 09:25 AM 發表

應該唔夠你老母果塊臭既
佢亞媽有對出名正爛臭鞋

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2020-12-4 09:43 AM 發表
孟臭西如果認罪就姐係落中共面

中共一直聲稱佢冇犯法架ma

佢無得揀架啦 中共當你condom

洗定8月15去美國坐監啦
周廷就洗乾淨竹塊屄入獄。。。

引用:
原帖由 邦之星 於 2020-12-4 09:48 AM 發表
個DEAL唔會成功到, 要芝麻人認錯係無可能的事, 你幾時見芝麻人做錯事識認衰, 永遠都係人地錯, 自己無錯
芝麻人正名就係香港人囉。。。。人人都知啦。

引用:
原帖由 邦之星 於 2020-12-4 09:49 AM 發表
俾我就死都唔認俾美國佬監視好過,返咗去佢哋實當咗妳爆曬料嘅condom,仲慘過係美國坐監
香港泛民正野狗吔屎,各有各食。

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2020-12-4 09:58 AM 發表

孟臭西比加拿大捉左軟禁2年

終共都冇出過手救佢

就知孟臭西已成condom
十二狗屄中被送中,師兄有無去救佢?

引用:
原帖由 Man_543210 於 2020-12-4 11:23 AM 發表

香港太多人鐘意養狗,但係啲狗養到隻隻都惡過主人,但係棄養又太不附負責,所以經常有啲曱甴狗會周圍吠囉。

【領養貓狗】本港過萬戶養寵物家庭 曾計劃棄養 主要理由是...
https://www.hk01.com/寵物/345104/領養貓狗-本港過萬戶養寵物家庭-曾計劃棄養-主要理由是
所以中國人都認為香港狗係垃圾。唔想養班香港狗。。。。
或者陰蟈人會養班香港狗。。。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]