• 瀏覽: 36,434
  • 回覆: 464
  • 追帖: 2
+19
引用:
原帖由 阿乜水 於 2020-12-4 08:48 AM 發表
美國司法部據報正尋求與中國電訊設備商華為副董事長孟晚舟達成協議,以認罪換取讓她返回中國。

http://img.tvb.com/ti_img/inews/20201204/entries_5fc982c2335d19c138c40a6b_2564737335_big_1607042135.jpg

美國同加拿大兩條契兄弟唔知點收科冚左個馬騮戲, 希望大小姐會心急回國係咁E應承, 咁就唔駛越揚越多 ...
槍斃孟賓州

引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-12-4 09:08 AM 發表
太子女跪求美加放佢一馬
盜老多跪求美狗放太子女一馬!

引用:
原帖由 阿乜水 於 2020-12-4 08:48 AM 發表
美國司法部據報正尋求與中國電訊設備商華為副董事長孟晚舟達成協議,以認罪換取讓她返回中國。

http://img.tvb.com/ti_img/inews/20201204/entries_5fc982c2335d19c138c40a6b_2564737335_big_1607042135.jpg

美國同加拿大兩條契兄弟唔知點收科冚左個馬騮戲, 希望大小姐會心急回國係咁E應承, 咁就唔駛越揚越多 ...
又認罪, 又回國, 好亂, 「認罪又點回國」?? 當人傻的媽

引用:
原帖由 魔教周周 於 2020-12-4 09:25 AM 發表

應該唔夠你老母果塊臭既
佢老母生完呢隻畜牲後立刻又西去灣仔洛克道比黒人水兵屌,又真係幾臭下!

引用:
原帖由 Newpopcorn2 於 2020-12-4 09:59 AM 發表

奉勸唔好開口埋口支那侮辱自己, 會行衰運架. 之前一隻姓梁一隻姓游有辦你睇 仲有一個國家要食兩粒原子彈
國父孫中山話自己係支那第一人喎

孫中山又侮辱?

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2020-12-4 08:53 AM 發表
你知唔知共產黨有幾愛加拿大

中國和加拿大雙邊貿易保持強勁 未受華為爭端的影響

【彭博】-- 雖然兩國之間面臨建交以來最嚴重的外交危機,但中國在加拿大國際貿易中的占有率依然在成長。

加拿大統計局周二發布的數據顯示,年初至今對華進出口占加拿大全球商品貿易總額的比例為6.9%,比前三年的平均水平幾乎高出整整一個百分點,並且是有記錄以來的最高占有率。

中國占有率的提高說明了 ...
咁係因為依家全世界得中國有貨,加麻大想唔買都唔得

未審先判 尾帝儍燃咗呀

睇出兩點:
1 美國唔想喺外交方面同中國膠著,想速戰速決。
2 美國覺得孟打甩官師嘅機會更大,想玩棄盤輸一半贏一半,跌咗個橙攞返個桔。

兩點似乎都係想為疫情過後快速恢復經濟鋪路——有更多籌碼同中國談判。

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2020-12-4 09:58 AM 發表

孟臭西比加拿大捉左軟禁2年

終共都冇出過手救佢

就知孟臭西已成condom
喂!重講,你老母係咁比人問候緊,好好生意😆

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2020-12-4 10:01 發表

國父孫中山話自己係支那第一人喎

孫中山又侮辱?
你係支那人?

引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-12-4 09:08 AM 發表
太子女跪求美加放佢一馬
眼疾要及早治療

引用:
太子女跪求美加放佢一馬
但香港啲黑暴漢奸點求都無用。。。
逐個俾中共清算中
一係坐監,一係走路

係有證據一早告左

可惜無

而家又玩屈打成招

引用:

認罪仲可以回國??
怕唔怕罸錢億億聲先??
美國搵落枱階都仲係要威要面...^#%$#%@$#

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]