• 瀏覽: 19,861
  • 回覆: 461
  • 追帖: 2
+35
美國家情報總監...................食 C 啦

又9噏廢話!佢街街國有本事咪超越中國啦!講咁多謠言廢話做乜?

賊喊捉賊,世界第一

引用:
原帖由 kcmc 於 2020-12-4 10:54 AM 發表
冇民主自由?咁佢老友沙地係乜?
有石油就得

二戰前地球唔係白人主導嘅咩?
二戰後地球都係白人主導,直至緊幾年。

講坦白啲,中國重新為民主成果做了一個活生生嘅評價,
而呢個report威脅白民為主,剝削自由搶殺...

唔使理佢啦,人係聽唔明狗吠!

真系威脅到濫殺平民、無恥虛偽嘅自由民主

美國最大威脅係肺炎,仲係度賴三賴四有乜用!

有人類以來,西方狗在全地球姦淫擄掠,殺人無限數🤬🤬🤬

引用:
原帖由 下載孩 於 2020-12-4 08:43 AM 發表
美國國家情報總監拉特克利夫(John Ratcliffe)12月3日在《華爾街日報》刊文稱,中國對美國今日的最大威脅,也是自二戰以來對全球民主與自由的最大

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/0a63a70eee27152c0ddf30093cd8231c.jpg/nUiPdPsHdUtwmw0XjfyaGEIH21cLLJ1qmxdep5sXXqc?v=w1280r16_9
呢樣絕對認同喎。外交經濟社會發展以至抗疫,有邊樣中國唔係贏班西人9條街,你班靠所謂民煮豉油呃神騙鬼既白皮豬飯碗緊被威脅啦

引用:
原帖由 Batman008 於 2020-12-4 11:05 AM 發表

呢樣絕對認同喎。外交經濟社會發展以至抗疫,有邊樣中國唔係贏班西人9條街,你班靠所謂民煮豉油呃神騙鬼既白皮豬飯碗緊被威脅啦
唔認輸自我安慰

又廢噏老屈中國!

引用:
原帖由 下載孩 於 2020-12-4 11:08 AM 發表

唔認輸自我安慰
輸乜野

引用:
原帖由 Batman008 於 2020-12-4 11:12 AM 發表

輸乜野
輸9樣野又輸9條街

引用:
原帖由 下載孩 於 2020-12-4 08:43 AM 發表
美國國家情報總監拉特克利夫(John Ratcliffe)12月3日在《華爾街日報》刊文稱,中國對美國今日的最大威脅,也是自二戰以來對全球民主與自由的最大

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/0a63a70eee27152c0ddf30093cd8231c.jpg/nUiPdPsHdUtwmw0XjfyaGEIH21cLLJ1qmxdep5sXXqc?v=w1280r16_9
家陣西方國家,好似不停挑戰無恥嘅下限?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]