• 瀏覽: 20,148
  • 回覆: 309
  • 追帖: 2
+11
害左成個香港

引用:
原帖由 $navyseals 於 4-12-2020 11:01 AM 發表
後庭妹有排享受,前後雙庭都有人招呼,各式玩具l樂不可支
鋒鋒未睇到佢全相,反而畀監獄同倉的tomboy睇左先

監倉最多男人婆,邊周廷子 大把野食

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-12-4 05:45 AM 發表
前香港眾志秘書長黃之鋒、主席林朗彥和成員周庭因去年6.21包圍警總案,昨日分別被判監13.5個月、7個月和10個月。今日是周庭的生日,她的F...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20201203/share_2020120320533446218.jpg

前香港眾志秘書長黃之鋒、主席林朗彥和成員周庭因去年6.21包圍警總 ...
大把野玩啦,磨豆腐/爆後庭,點會寂寞呢

祝凸額周庭年年有今日, 歲歲係監倉.

周庭稱還柙日子「度日如年」,
可寫信比皇之風,參與處理公務,一起憂國憂民

生日監獄度過,開始人生精彩監獄日子

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2020-12-4 12:52 PM 發表

去日本拍AV女子監獄。
但係佢黐脷筋個喎

變咗那媽爹 La Ma Dad

引用:
原帖由 我係Miss大佬 於 2020-12-4 11:09 AM 發表
強入佢後庭
建議佢返出嚟,可以改個日本名

「周周入後庭」

年年有今日,歲歲有今朝

在被黑暴搗亂既日子,全港市民渡日如年,人心惶惶不敢出街怕被無差別私了。 對比黑暴被拘捕入獄後。社會平和,雖然病毒施虐但氣氛平和有秩序。

希望周小姐唔好再扮作受害者,作為破壞香港法治及搗亂社會的禍首,妳應該一世不要出來.

捱吓啦,幾個月啫,河童買貝沙灣,方仲賢一個學生會會長都搵夠買九肚山,兩架波子,估計你都搵埋唔少,出返來咪風流快活囉,人生精彩過,第二日眾籌仲多傻hi捐錢啦。

引用:
原帖由 坐六年 於 2020-12-4 03:38 PM 發表
捱吓啦,幾個月啫,河童買貝沙灣,方仲賢一個學生會會長都搵夠買九肚山,兩架波子,估計你都搵埋唔少,出返來咪風流快活囉,人生精彩過,第二日眾籌仲多傻hi捐錢啦。
充公里班人所有野

周庭係成功被犯民洗腦後的犧牲品,年少時已被犯民班仆街捧到上天,以為自己係真的民主女神,現在從天跌落黎,喊都無為

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]