• 瀏覽: 35,281
  • 回覆: 344
  • 追帖: 3
+30
見到我國進步係開心事,別國點都唔太關我事

以前真又好,假又好!

總之美國而家做唔到!

引用:
原帖由 bestwin61 於 2020-12-4 02:18 AM 發表
不識就最好收聲
你咪有自知之明囉!

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-12-4 02:17 AM 發表
嫦娥五號從月球表面起飛成功入軌,展開返回地球旅程。

一個簡簡單單的無人太空探月飛行器,來回地球月球已經要這麼複雜,你話以五十幾年前的科技可以戴人登月還可以由月球返回地球,我就真是不太相信

新聞來源連結:

http://news.tvb.com/greaterchina/5fc90b27335d190e51c40a62/嫦娥五號從月球表面起飛成功入軌-展開返回地球旅程
這是中國人的榮耀

令人懷疑

引用:
原帖由 至愛老輝2 於 2020-12-4 04:22 AM 發表

你咪有自知之明囉!
Don’t just argue with this

中國進步令很多恨國黨很痛苦,由細到大聰明又聽教聽話的自己,真的被老師教授木師神符欺騙了嗎

事實勝於雄辯,中國嘅科技成就確係勁,唔到玻璃心嘅黃屍曱甴拒絕承認嘅....

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-12-4 02:17 AM 發表
嫦娥五號從月球表面起飛成功入軌,展開返回地球旅程。

一個簡簡單單的無人太空探月飛行器,來回地球月球已經要這麼複雜,你話以五十幾年前的科技可以戴人登月還可以由月球返回地球,我就真是不太相信

新聞來源連結:

http://news.tvb.com/greaterchina/5fc90b27335d190e51c40a62/嫦娥五號從月球表面起飛成功入軌-展開返回地球旅程
非常期待中國公佈帶回月球土壤嘅成份!

引用:
原帖由 LUNDO 於 2020-12-4 05:26 AM 發表

非常期待中國公佈帶回月球土壤嘅成份!
如果發現同老美個D完全不同就有野睇

預祝成功歸來

祝成功

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-12-4 02:23 AM 發表

越黎越覺得美國登月系假, 可惜岩士唐已離開人世.
呢D澳洲咪同文同種囉!做假又唔畀人話假!
六九年果張由月球望地球都係手作油畫,並非阿富汗澳兵果張電腦圖
當然仲係用膠痾凸飛林影腳印
果支要運咁重既阿波羅火箭,至少要同國甘二期一樣咁大,仲要係鈦金屬

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]