• 瀏覽: 2,987
  • 回覆: 82
不批評台灣有民眾自焚抗議民進黨打壓新聞,操控社會聲音
不理以色列對3萬2千個巴勒斯坦人開槍
不理澳洲在阿富汗屠殺平民

只為全港都知係罪犯的逃犯作聲援,做假民權報告

西歐的假面孔令人討厭!

引用:
原帖由 四季無花果 於 2020-12-4 02:08 AM 發表
其實有無證據先?次次都系得張圖
身處香港的妳及我
生活自由
這些鬼話只是用來呃神騙鬼

連德國咁左都出聲,天下圍中已形成。

引用:
原帖由 2013gundam 於 2020-12-4 02:21 AM 發表
真係好好笑
澳洲犯戰爭罪 殺害阿富汗平民 就輕輕帶過 講都唔講
新疆 香港 西藏 人權問題?
美國BLM死左幾多件 又唔見佢地走出黎指責
香港警察執法 全程有黑記用鏡頭對住
美警執法 連直播team都捉Q埋
我仲記得之前 金融風暴 金融海嘯
呢D西方國家當時要中國做白武士救佢地
救左佢地之後就反轉豬肚
今次疫情之後 我唔知佢地點救經濟喇
因為報告是 Mark Simon 團隊 駐德國支部 所撰寫!

最緊要係呢個德國嘅人權報告 係唔係政府發表嘅聲明 如果唔係根本就唔使理 就正如有記者問 嗰啲比d q嘅立法會議員 香港嘅人權係咪惡化 嗰啲前立法會議員一定係講嚴重惡化 但係係咪事實呢 所以千祈唔好睇完呢啲報告 就以為係政府嘅聲明 啲傳媒最鍾意寫幾十個國家嘅政要 話香港人權惡化 其實係唔代表幾十個國家 只不過係幾十個人

引用:
原帖由 dhammika2 於 2020-12-4 08:35 AM 發表

德國人在阿富汗平民被屠殺事件中擔當了什麽角色?
德國人其身不正

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-12-4 02:03 AM 發表
德國政府日前在兩年一度的人權政策報告中,罕有地以直接口吻抨擊中國的人權問題,並指出新疆和香港人權狀況惡化。德國外交部周三

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201204/photo/bkn-20201204011840799-1204_00822_001_01b.jpg?20201204015623

德國政府日前在兩年一度的人權政策報告中,罕有地以直 ...
咁西方國家有冇評擊過美國對中東軍事行動嘅人權狀況?
人哋唔聽話,你出兵打人添

我是香港人,問過我未?

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2020-12-4 09:11 AM 發表
連德國咁左都出聲,天下圍中已形成。
係呀,你係戇鳩白痴井底自high蛙

香港人自己都唔覺, 離香港千里咁遠反而仲清楚過香港人真係笑話

謹代表800萬香港市民強烈要求盡快取消一國兩制,實行一國制度。
廢除普通法,全面實行以中國刑法為基本的法制。
請求國家取消港元,實現人民幣作為港區法定貨幣。
請求國家全面實現普通話教學,嚴禁學校教授其他語言。

我唔講新彊啦, 香港點冇 人權法啊? 
西人個腦係咪單細胞生物? 國安法德國冇咩? 雙重標準到呢...
你容唔容許自己國家d 19政客做德奸先?

提示: 違規內容已被屏蔽
香港人權狀況惡化...................唔覺喎

香港人權好好,係反修例時治安差左少少,現在已拉左大部分漢奸,香港得以平靜

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]